Ceyda Düvenci hayatında bir ilki yaşadı!

Yeni yaşına Kanada'da giren oyuncu Ceyda Düvenci, sosyal medyada yaptığı paylaşımla hayatında bir ilk yaşadığından bahsetti.

Ceyda Düvenci hayatında bir ilki yaşadı!
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre bir süredir kocası Bülent Şakrak’la birlikte Kanada’da olan Ceyda Düvenci, geride bıraktığımız gün yeni yaşını yine Kanada’da kutladı.

Arkadaşlarıyla bir araya geldiği anın fotoğrafını hesabından paylaşan Düvenci o mutlu karenin altına şu satırları yazdı:

“Bu yıl doğum günüme gün ışığında girdim. Buranın saatiyle tam geceyarısı olduğunda Kanada'da gündüzdü. Yeni yaşıma aydınlık girdim hayatımda ilk kez bu yıl dostlarla sarmalandığım, yuvamda mutlu, sağlıklı, bereketli ve harika sürprizleriyle gelsin… Hayatın içinde etrafıma hep iyi gelmeye devam etmeyi diliyorum. Bugün evimize geldik evlatlara kavuştuk. Yuvada küçük pastamızı keseriz derken dostlar sürpriz yapıp geldi. Ne güzel geldi yeni yaş şükür… Kutlamalar yeni başladı daha kutlayacak çok dostum var. Arayan ve güzel dileklerini bana gönderen tüm kalplere selam olsun. İyi ki varsınız”

Ceyda Düvenci hayatında bir ilki yaşadı!