Coşkun Erdem'in yaşam savaşı sürüyor

İsviçre’de sahnede düşüp beyin kanaması geçiren 78 yaşındaki ünlü kanun sanatçısı Coşkun Erdem, yoğun bakımda tedavi görüyor.

Coşkun Erdem'in yaşam savaşı sürüyor
Sabah'tan İlker Gezici'nin haberine göre Münir Nurettin Selçuk'tan Safiye Ayla'ya, Müzeyyen Senar'dan Zeki Müren'e çok sayıda efsane sanatçıya sahnede eşlik eden besteci ve kanun sanatçısı Coşkun Erdem, yaşam mücadelesi veriyor.

Ünlü sanatçı, geçtiğimiz günlerde İsviçre'nin Zürih kentinde sahneye çıktı. Erdem, program yaparken sahnede düşerek beyin kanaması geçirdi. Hemen hastaneye kaldırılan 78 yaşındaki sanatçının yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor.

Erdem'in kızı Kader Erdem, babasının bir arkadaşının daveti üzerine hava değişikliği olsun diyerek gittiği İsviçre Zürih'teki bir restoranda sahne aldığı sırada fenalaşarak yere yığıldığını söyledi.

Erdem, "Babamın şekeri de tansiyonu da yoktu. 10 gün önce hamamdayken ayağı kayıp düşmüş, kaşına dikiş attırmıştı. Sonrasında uçağa bindi. Acaba beyin kanamasını o olay mı tetikledi bilemiyorum. Şu anda pıhtıyı temizlemişler ama bilinci açık değil" dedi.

Türkiye'nin ilk altın plağına sahip sanatçısı olan Coşkun Erdem, "Kader böyle imiş ne söylesem boş" isimli eser başta olmak üzere, dillerden düşmeyen çok sayıda besteye de imza atmıştı.