Dargın eltiler davette pişti oldu!

Merhum Ketty Hakko’nun hayattayken torunlarına okuduğu masallardan oluşan kitap tanıtımına sosyete akın etti. Eski eşler Cem Hakko ve Bettina Machler ile dargın eltiler Begüm Şen ile Aslı Şen, davette pişti oldu.

Dargın eltiler davette pişti oldu!
Takvim'de yer alan habere göre merhum Ketty Hakko'nun, torunları ve torunlarının çocukları için yazdığı ve 'Büyükanne K'nın Öyküleri' adını taşıyan masal kitapları, önceki gün tanıtıldı.

Elde edilecek tüm gelirin Çaba Derneği'ne bağışlanacağı kitaplar için Four Seasons Hotel Bosphorus'da özel bir davet düzenlendi.

Davete Ketty Hakko'nun oğlu Cem Hakko, sevgilisi Ronit Gülcan'la katıldı. Hakko'dan Gülcan'la ilişkisi yüzünden boşanan Bettina Machler de oradaydı. Uzun süredir dargın olan eltiler Begüm Şen ile Aslı Şen de aynı davete katıldı; ancak yüz yüze bile gelmedi.

24 yıllık eşini Ronit Gülcan'la aldatan Cem Hakko, 2006'daki boşanma davasında Bettina Machler'e 10 milyon lira nakit ve gayrimenkul ile hisseler toplandığında yaklaşık 17 milyon lira tazminat ödedi. Bu rakam, Türkiye tarihine geçmişti.

Dargın eltiler davette pişti oldu!