Didem Şahin'den İrem Derici dönüşü!..

Didem Şahin, oğlunun İrem Derici'yle aşk yaşadığı gündeme gelince attığı "Horozumu saldım, tavuğu olan düşünsün" şeklindeki tweet'iyle tepki çekmişti. Şahin önceki gün muhabirlere Derici ile asla bir problem yaşamadıklarını söyledi.

Didem Şahin'den İrem Derici dönüşü!..
Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre Selami Şahin, önceki akşam Jolly Joker’de sahne aldı.

Sanatçıyı dinlemeye gidenler arasında eşi Didem Şahin, oğlu Lider ve sevgilisi İrem Derici de vardı.

Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan sanatçı, “Yeni albüm çalışmalarıma başladım, 10 şarkı hazır” dedi. Oğlu Lider’in de albüm yapacağını söyleyen Şahin, “Kendisine destek vermiyorum çünkü kulvarımız farklı. Ekmeğin nasıl kazanıldığını tek başına görecek” dedi.

Sanatçı, oğlunun Derici’yle ilişkisine dair sorular üzerine de şunları söyledi: “Lider, 31 yaşını bitirdi. Arkadaş onun arkadaşı, bizimse evladımız. İrem’i istemediğimize dair haberler çıktı. Bunlara gerek yok, çocuklar kendi hayatını yaşayacak. Eşimi günah keçisi seçtiler.”

Bu sırada araya giren Didem Şahin ise, “Aramızda hiç sorun yok, konseri birlikte izleyeceğiz. Aile olarak baştan beri bir problem yaşamadık” açıklamasını yaptı.

Didem Şahin, oğlunun İrem Derici'yle aşk yaşadığı gündeme gelince attığı "Horozumu saldım, tavuğu olan düşünsün" şeklindeki tweet'iyle büyük tepki çekmişti.

Didem Şahin'den İrem Derici dönüşü!..