Dilan Çiçek Deniz "veda" sahnesini hiç unutmayacak

'Çukur' dizisine 'boğulma' sahnesiyle veda eden Dilan Çiçek Deniz, çarpıcı açıklamalar yaptı. Final çekimlerinde hayatının en zor anlarını yaşadığını söyleyen güzel oyuncu, 'Zor ama güzel bir gündü' dedi.

Dilan Çiçek Deniz "veda" sahnesini hiç unutmayacak
Güneş Gazetesi'nden Tolga Aslan'ın haberine göre "Bodrum Masalı", "Güneşin Kızları" ve "Tatlı Küçük Yalancılar" gibi dizilerle adını duyuran Miss Turkey güzeli Dilan Çiçek Deniz, "Çukur" dizisindeki Sena Koçovalı rolüyle mesleğinin zirvesine çıktı.

İki sezondur rol aldığı dizide büyük beğeni toplayan güzel oyuncu geçen hafta boğulma sahnesiyle birlikte diziden ayrılmış, izleyiciyi gözyaşlarına boğmuştu.

Önceki akşam Sakıp Sabancı Müzesi'nde yapılan bir etkinlikte görüntülenen Deniz, boğulma sahnesiyle ilgili “Hayatımın en zor ve en güzel günüydü. Aynı zamanda en zor sahnesiydi” dedi.

Bir yol hikâyesi üzerine kurulu aşk filminde rol almaya hazırlanan 24 yaşındaki oyuncu, “Partnerim belli oldu ama şu an açıklayamıyorum. Oyuncu koçuyla birlikte çalışmalara başladım. Filmden sonra eğitim için yurtdışına gideceğim” diye konuştu.