Ekin Türkmen'e 4 reklam için rekor ücret!

Ekin Türkmen’in şansı rol aldığı Türkan Şoray’ın filmi ‘Uzaklarda Arama’ ile birlikte açıldı. Reklamcıların da dikkatini çeken ünlü oyuncu bir gıda firmasının reklam yüzü oldu. Türkmen 4 reklam filmi için 700 bin lira aldı.

Ekin Türkmen'e 4 reklam için rekor ücret!
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre uzun süredir ekranlardan uzak kalan Ekin Türkmen’e, Türk Sineması’nın sultanı Türkan Şoray’ın eli değince şansı açıldı.

Şoray’ın yönetmenliğini yaptığı Uzaklarda Arama filminde rol almasıyla birlikte reklam dünyasının da dikkatini çeken Türkmen, sezonun en iyi reklam anlaşmalarından birine imza attı. Bir gıda firmasının reklam kampanyası için el sıkışan ünlü oyuncu, 4 reklam filmi karşılığında 700 bin lirayı cebine koydu. 

PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI

Reklamlarda bir anneyi canlandıran Türkmen, “Bizim işimizde kariyer pamuk ipliğine bağlı, her an kopabilir ya da bir anda kendinizi ‘sözde’ zirvede bulabilirsiniz” dedi.

ARAPLAR DİZİ İÇİN İKNA ETTİ

Küçük Kadınlar dizisiyle Ortadoğu’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Türkmen, Arap ülkelerinde yayınlanacak bir dizi projesi için anlaşma yaptı. Başarılı oyuncunun henüz ücreti açıklanmasa da astronomik bir rakama imza attığı öğrenildi.

Türkmen, için senaristler özel bir senaryo hazırlıyor.