Eski mankene ölüm tehdidi!..

İki çocuk annesi eski manken, uzun bir aradan sonra mesleğine dönmek isteyince kocasının onu öldürmek için kiralık katil tutmaya çalıştığı ileri sürüldü.

Eski mankene ölüm tehdidi!..

Los Angeles'ta Ünlü bir vitamin firmasının CEO'su olan Dino Guglielmelli ile Monica Olsen, 2003 yılında evlendi. Olsen evliliğin ardından mesleğini bıraktı. Bu süreçte iki çocuk annesi oldu.

Ancak Monica Olsen, uzun bir aradan sonra yeniden mesleğine dönmek isteyince bu durum, kocası Guglielmelli'nin hoşuna gitmedi.

Mesleğine dönmekte ısrarlı olan 32 yaşındaki Olsen, bir iç çamaşırı firması için objektif karşısına geçti.

Fotoğrafların ortaya çıkmasından sonra da ilişkileri iyice kötü gitmeye başladı.

Aileye yakın kaynakların ifadesine göre 52 yaşındaki Dino Guglielmelli, karısına evde oturması ve iki kızıyla ilgilenmesi gerektiğini söylüyordu.

İddialara göre 'kontrol delisi' olarak tanımlanan Guglielmelli, Richard Fuhrmann adlı iş ortağından karısını öldürmek için bir kiralık katil tutması için yardım istedi. Bunun için de 80 bin dolar önerdi.

Ancak Fuhrmann bu konuşmayı kaydetti ve sonra da polise başvurdu. Geçen Ekim ayında tutuklanan Guglielmelli şimdi demir parmaklıklar ardında.

Bu arada Dino Guglielmelli'nin, CEO'su olduğu beslenme ve güzellik ürünleri firmasını da bilerek zarar uğrattığı ileri sürüldü. Monica olsen, kocasının şirketin iflası için başvuruda bulunduğunu iddia etti. Dino Guglielmelli'nin 1 Mayıs'ta duruşmaya çıkması bekleniyor.

Monica Olsen'ın boşanma davası açtığı ve kızlarının velayetini de almak istediği belirtildi.

Eski mankene ölüm tehdidi!..

HABERLER