Etkileyici ve doğal dolgun kaşlar için!

İstenilen şekil ve sıklığa sahip tamamen doğal görünen kaşlara sahip olmanın, artık çok kolay olduğunu bilmeyen yoktur.

Etkileyici ve doğal dolgun kaşlar için!
Akşam'dan Aysun Yıldız Güngör ‘Doğal 3D Kaş Şekillendirme’ yöntemini uygulamalı olarak göstermek ve yeni kaş trendlerini paylaşmak için ödüllü Güzellik Uzmanı Emel Şakur ve Uluslararası Eğitmen Dilay Şahin’le bir araya geldi…

AVRUPA’DA RAĞBET GÖRÜYOR

Sleek. Brows 3D kaş yöntemi, bu yöntem İngiltere’den gelen bir kaş uygulaması tekniğidir. Avrupa ve özellikle Amerika’da çok rağbet gören ve tutulan bir uygulama. 3 boyutlu kaş tasarlamamızı sağlayan bir tekniktir. Tamamen doğallığa yönelik bir uygulamadır. Microblading uygulamasının aksine dokuya zarar vermeden ve derinin altına işlemeyen inovativ bir uygulama.

AŞAMALARI

a) Sculpting – şekillendirme: özel bir formülasyon içeren boya karışımıyla seyrek noktalar kıl tekniğiyle doldurulur. ?Bunun için özel mikro fırçası kullanılır. Bu formülün özelliği kıl köklerini tekrar ?canlanmasını sağlaması. Uzun vadeli uygulamalarda kullanıcıların pozitif yöndeki ?değişiklik laboratuvarlar tarafından onaylanmıştır.

b) Building – oluşturma; mevcut kıllara ve aralıklara tek tek kil aplike edip doldurulur ve daha yoğun, doğal ve dolgun bir görüntüye ulaşmasını sağlar. Sculpting ve Building uygulaması birbirinden bağımsız olarak da uygulanabilir.

YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Biz dünya genelinde kozmetik sektöründeki trendleri ve yenilikleri yakından takip ediyoruz. Doğal ve etkileyici dolgun kaşlar güzellik sektörünün trendlerinden biri. Bizde 2016'da bu uygulamayı keşfettikten sonra microbladinge veya kalıcı makyaja tamamıyla doğal olan bir alternatif sunmak istedik. Sleek  Brows Türkiye distribütörü biziz. Ana merkezimiz İstanbul olmak üzere ülke genelinde sertifika eğitimleri sunuyoruz.

YÜZ HATLARINA UYGUN

Yapacağımız kaş, öncelikle yüz hatlarına ve şekline uygun bir form olması gerekiyor. Çünkü kaş bütün yüzü çerçeveleyen en belirgin detaydır. Bu yöntemin en güzel yanı özgür olabilmektir. İstediğiniz formda ve renkte kaşları şekillendirebilirsiniz. Uygulamanın kalıcılığı 4 haftaya kadar su ve silmeye karşı dayanıklı, etkisi azaldığında dolgu içinde uygulamayı yaptıra bilirsiniz. Bu uygulamanın var olan kaşlara zararı kesinlikle yok. Aksine kullandığımız formül kaşı ve kaş köklerini besliyor. Diğer yöntemlerin aksine tamamiyle doğal bir yöntem olduğu ve dokuya zarar vermediği için hastalara ve hamile bayanlara bile uygulanabilir.

ÖZGÜRLÜĞÜNE DÜŞKÜN OLANLAR İÇİN EN DOĞAL YÖNTEM

Sleek Brows 3D doğal kaş şekillendirme özgürlüğüne düşkün olanlar için en güzel ve doğal yöntemdir. Doğallık bize göre şekilleri ve yoğunluğu arzuya göre değiştirebilme rahatlığı sağlamaktır. Kalıplara esir kalmadan, cilde ve görünümünü korumak isteyen herkes, ister kaşınız olsun, ister kaşlar tamamen dökülmüş olsun, doğal bir görünüm yakalamak isteyen herkes için iyi bir çözüm sağlıyor. Kalıcı makyajı tercih etmeyenler içinde bir alternatiftir Sleek Brows. Ayrıca daha önce işlem görmüş fakat renk değişimi olan kaşları kamufle etmek için de çok iyidir.
Konular Kadın / Bakım