FETÖ'nün cebine zarf koyduğu gazeteciler

Bir zamanlar Fetullah Gülen'in sağ kolu olan Nurettin Veren'den çarpıcı açıklamalar gelmeye devam ediyor.

FETÖ'nün cebine zarf koyduğu gazeteciler
Akşam'da yer alan habere göre uzun süre Fetullah Gülen'in sağ kolu olan Nurettin Veren yaptığı açıklamalarla bir  dönemin perdesini aralamaya devam ediyor. Dün gece CNNTÜRK'de Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtlayan Veren, Gazeteci ve Yazarlar Vakfı'nca düzenlenen etkinliklere katılan sosyalist, liberal kökenli yazarların ayni ve nakti olarak ödüllendirildiğini anlattı.

PAHALI HEDİYELER...

Nurettin Veren, Gazeteci ve Yazarlar Vakfın'ın düzenlenen yurt içi ve yurt dışı etkinliklere katılan gazetecilere çok astrnomik rakamlarla satın alınan hediyeler verildiğini anlattı. Veren aynı zamanda Abant Platformu'nun toplantılarına katılan kişilerin çoğunun da aynı hediyelerden nasiplendiğini söyledi.

HAKK-I HUZUR PARASI...

Veren yurt dışı seyahatlere götürülen gazetecilerin oralarda krallar gibi ağırlandığını belirterek dönüşte ise aynı kişilere  'hakk-ı huzur' yani toplantılara katılma, katkı sunma hakkı olarak zarflar içinde 2000-3000 Avro para konulduğunu anlattı.

FOTOĞRAFLARDAKİ KİŞİLER

Veren bu gazetecilerle ilgili fotoğrafların kendisinde olduğunu ve canlı yayında gösterebileceğini söylemesi üzerine Didem Yılmaz bunun doğru olmayacağını belirtti.