Fuat Güner'i tanıyana aşk olsun!...

MFÖ grubunun F'si Fuat Güner; Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'dan sonra sinemaya atıldı. Ünlü sanatçı; 'Flört' adlı müzik grubunun hikayesinden yola çıkarak senaryolaştırılan 'Tehlikeli Flört' adlı filmde rol aldı.

Fuat Güner'i tanıyana aşk olsun!...
Sabah'tan İlker Gezici'nin haberine göre Murat Şenöy'ün yönettiği filmde Flört üyeleri Ozan Kotra, Çağatay Kehribar ve Hakan Çağlar başrolleri paylaşıyor. Filmde ayrıca Mete Horozoğlu, Başak Daşman ve Sema Şimşek de rol alıyor.

Film için farklı bir tipe bürünen Güner, Türkiye'nin sayılı zenginlerinden biri olan ancak hırsız olarak tanınan 'Suat' karakterini canlandırıyor.

İlk kez sinema filmi deneyimi yaşadığı için heyecanlı ve mutlu olduğunu söyleyen Güner, şöyle konuştu: "Şimdiye kadar doğru düzgün film projesi geldi de ben mi kabul etmedim. Halbuki ben Ferhan Şensoy'un 'Şahları da Vururlar' isimli oyununun müziklerini yapmıştım. Ayrıca o oyunda Özkan'la beraber 500 oyun oynadık. 500 oyun az değil. Oyunculuk deneyimim var ama kimse değerlendirmedi bizi. Mazhar ve Özkan hep yaptı, şimdi sıra bana geldi."

"Esas MFÖ'nün sinema filminin yapılması lazım"
diyen Güner, sözlerini şöyle sürdürdü: "Böyle bir şeyin kimsenin aklına gelmemesi çok enteresan. Konu arıyorlar, işte konu. MFÖ'nün kuruluş aşamasından itibaren geliştiği süreci anlatan bir film yapılabilir."

'İLK KEZ BIYIK BIRAKTIM'

Yeniliğe açık olduğunu söyleyen Fuat Güner, şöyle konuştu: "Ben her şeye açığım. Bu film için iddialı fikirlerim vardı ama siyah peruk ve bıyıkta karar kıldık. Film için hayatımda ilk kez bıyık bıraktım."