Genç adamı beraat ettiren fotoğraf!

Bursa'da tekstil mühendisi Dilek B'ye, 'taciz' suçlamasıyla tutuklanan İzzet Ö, genç kadınla birlikte çektirdiği fotoğraf sayesinde 33 gün sonra serbest kaldı.

Genç adamı beraat ettiren fotoğraf!
Yeni Asır'da yer alan habere göre mahkeme, 10 yıl hapis istemiyle tutuksuz yargılanan genç adamın beraat etmesine karar verdi. Eşinden ayrı yaşayan bir çocuk annesi 40 yaşındaki Dilek B, internette tanıştığı Afyonkarahisar'da ticaretle uğraşan 29 yaşındaki İzzet Ö. ile arkadaş oldu. Dilek B, eşinden ayrı yaşadığını söyledi.

İzzet Ö. de, "Ben de boşanmayı düşünüyorum" deyince ilişki başladı. İkili çeşitli tarihlerde çocuklarını da alarak tatil yaptı. Buralarda fotoğraf da çektiren çift telefon yazışmalarında birbirlerine, 'Kocacığım', 'Karıcığım', 'Aşkım' diye hitap etmeye başladı. İddiaya göre Dilek B, İzzet Ö.'ye çeşitli tarihlerde borç para verdi. İkili arasındaki ilişki, Dilek B.'nin "Eşimden boşanmak için dava açtım" demesi üzerine bozuldu.

İzzet Ö.'nün, "Zamana bıraksaydın keşke" demesi ile endişeye kapılan Dilek B, İzzet Ö'nün kendisiyle evlenmekten vazgeçip, paranın da üstüne yatacağını düşündü. İzzet Ö'yü, evine çağıran genç kadın, 155'i arayarak, İzzet Ö.'nün kendisine cinsel tacizde bulunduğunu söyledi.

"DOLANDIRMADIM"

Gözaltına alınan İzzet Ö. tutuklandı. Dilek B. ayrıca dolandırıldığı iddiasıyla da suç duyurusunda bulundu. Cezaevine giren İzzet Ö. telefonundaki fotoğraf ve yazışmaları, mahkemeye sununda 33 günlük tutukluluğun ardından serbest kaldı.

Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada savunma yapan İzzet Ö. "Ben onu dolandırmadım. Olayın yaşandığı gün aldığım paraları ödemeye başlamıştım ve hesabına 4 bin lira göndermiştim" dedi. Mahkeme heyeti, "cinsel saldırı" ve "konut dokunulmazlığını bozmak" suçlarından 10 yıl hapis cezası istenen İzzet Ö.'nün beraatine karar verdi.