Gülben Ergen siyasete mi atılıyor?..

Şarkıcı Gülben Ergen 'Siyasete atılmayı düşünüyor musunuz?' sorusuna verdiği cevapla siyasete açık kapı bıraktı.

Gülben Ergen siyasete mi atılıyor?..
Hürriyet'te yer alan habere göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından bakanlık görevlileri ile düzenlenen toplantıya konuşmacı olarak katılan Gülben Ergen, siyasete atılmayı düşünüp-düşünmediği sorulunca, "Açacağım anaokulu sayısı 81 olduktan sonra bu soruya yanıt vereceğim" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kadın, çocuk, şehit yakını gibi sorumluluk gerektiren toplumsal konularla ilgilendiği için personel ile bir araya gelmesi için davet edilen Gülben Ergen, burada konuşma yaptı.

Toplumda kadın ve çocukların mutlaka korunması, şehit ve gazi yakınlarına sahip çıkılması gerektiğini, bakanlığın bu konuda küçümsenemez çaba harcadığını anlatan Ergen, ardından soruları yanıtladı.

"81 anaokulu sayısına ulaşalım bu soruya o zaman cevap vereceğim"

Bakanlık görevlilerinden birisinin sosyal sorumluluk projeleri ile ön planda olduğunu hatırlattıktan sonra, "Siyasete atılmayı ve toplumsal konuları siyasetçi olarak ele almayı düşünür müydünüz?" sorusu ile karşılaşan Gülben Ergen, çocukların eğitimi için ana okullarına önem verdiğini hatırlattı.

Ergen, "Önümüzdeki günlerde 32. Anaokulumuzu açıyoruz. Hele bir 81 anaokulu sayısına ulaşalım bu soruya o zaman cevap vereceğim. Cevap hakkım bende saklı" yanıtını verdi.

Gülben Ergen siyasete mi atılıyor?..