Hadise ve Kıvanç Tatlıtuğ birlikte mi oynayacak?

Hadise'nin reklam filmi, o kadar çok izlenmiş ki firma, Ortadoğu da çekeceği yeni reklam filmleri için Hadise ile anlaşmış...

Hadise ve Kıvanç Tatlıtuğ birlikte mi oynayacak?
Akşam'dan Buket Kahraman'ın yazısı...

Hadise, reklamların en çok tercih edilen isimlerinden biri hiç kuşkusuz. Son olarak bir su firması için çektiği reklam filmini izleyen oldu mu? Ben ilk izlediğimde mesela ‘Hadise yayımlanmadan önce çekimleri izledi mi?’ diye çok merak ettim. Çünkü bir farklı görünüyordu. Yüzü gözü şiş gibiydi. Ya da biraz yorgun sanki. ‘Bir nedeni var mı?’ diye merak etmedim değil yani. Neyse varsa da yakında öğreniriz.

Bu arada reklam filmi, tahminlerinden çok izlenmiş ki firma, Ortadoğu da çekeceği yeni reklam filmleri için Hadise ile anlaşmış. Duyduğuma göre Hadise, 2 milyona “Evet” demiş. Şu an hiç kimsenin bilmediği bir söylentiyi daha söyleyeyim size. Yeni filmde Hadise’nin karşısındaki erkek partner Kıvanç Tatlıtuğ olabilir. Kıvanç’ın Ortadoğu’da nasıl sevildiğini biliyoruz aslında. Bu söylentinin de ortaya atılması da oldukça doğal.

Bu arada benim çocukluğumda en çok sevdiğim şey yağmurun altında yürümekti. Her çocuk gibi yağmur damlalarının saçımın boyunu uzatacağını düşünürdüm. Sonra eve geldiğimde hasta olacağım için annemden bir sürü de laf yerdim. Şimdi Hadise, hem ıslandı hem 2 milyonu aldı. Ben Hadise’nin annesinin ona o kadar laf söylediğini düşünmüyorum.

(BUKET KAHRAMAN / AKŞAM)