Hadise'den Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil'e dava!

Hadise, Duymayan Kalmasın adlı televizyon programında kendisi aleyhine yapılan yorumları affetmedi. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’na dava açıp, 100 bin lira tazminat istedi.

Hadise'den Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil'e dava!
Takvim Gazetesi'nden Ali Oktay'ın haberine göre pop müziğin sevilen isimlerinden Hadise Açıkgöz, şarkılarının yanı sıra yatırımlarıyla gündeme geldi. Bodrum'da işlettiği La Plaj isimli mekana, iddiaya göre 1 milyon 900 bin liralık borcu nedeniyle icra geldi. Hadise, her ne kadar iddiaları yalanlasa da haberler manşetlerden inmedi. Olay, son olarak Seren Serengil ile Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Duymayan Kalmasın programında değerlendirildi.

23-26 Mart tarihlerinde yapılan programlarda 'Hadise'ye haciz şoku', 'Hadise 200 bin liralık tatilin tadını çıkartıyor, alacaklılar borçlunun yolunu gözlüyor" gibi farklı başlıklardaki haberlerle durum değerlendirildi. Ancak Hadise, programda aleyhine yapılan gerçek dışı haber ve yorumları affetmedi. Durumu savcılığa bildirdi. Program sunucuları Serengil ve Semercioğlu'ndan 100'er bin liralık manevi tazminat talep etti. Televizyon kanalı ile programın sunucuları hakkında aleyhinde konuşmamaları için tedbir de isteyen Hadise'nin avukatı yapılan yorumların asılsız ve mesnetsiz olduğunu dile getirdi.

Dava kabul edilirse, Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil, programda Hadise'yle ilgili konuşamayacak.