Hande Erçel, Murat'ın kalbini hamaratlığıyla kazandı!

Hande Erçel, Murat Dalkılıç’ın gönlünü hamaratlığıyla fethetti. Popçunun yakın çevresine Erçel’in tüm ev işlerini hallettiğini ve bu yüzden mutlu olduğu söylediği konuşuluyor.

Hande Erçel, Murat'ın kalbini hamaratlığıyla kazandı!
Akşam'dan Bilgen Bülbül'ün haberine göre Murat Dalkılıç, Merve Boluğur’dan boşandıktan sonra Hande Erçel’le çok konuşulan bir aşka yelken açmıştı. İkili, tüm eleştirilere rağmen mutluluklarını yaşarken Erçel’in hamaratlığıyla popçunun gönlünü fethettiği ortaya çıktı.

HANDE'NİN EVİNDELER!

Dalkılıç’ın yakın çevresine ‘Merve çok iyi bir ev hanımı. Her şeyimi yapıyor’ diyerek kız arkadaşından övgü dolu sözlerle bahsediyor. İddialara göre Erçel, popçunun ütüsünü yapıyor, evini temizliyor, yemeğini yapıyor. Çubuklu Vadi Konakları’ndaki evleri deşifre olan sevgililerin orada ayrılıp Erçel’in evine yerleştikleri öğrenildi.

Parti nispeti

Merve Boluğur, Murat Dalkılıç’ın evinde verdiği partiye nispet olarak hafta içi kendi evinde bir eğlence düzenlendi. DJ kabinine Cüneyt Öztürk’ün geçtiği partiye kimse katılmadı.  Bunun üzerine Öztürk yakın dostlarını çağırdı.