Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde duygusal konser

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi, önceki gece Yavuz Bingöl, Öykü Gürman ve klarnet ustası Serkan Çağrı’yı ağırladı.

Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde duygusal konser
Habertürk'ten Nuri Altuntaş'ın haberine göre uzun süren çalışmalar sonrası ilk kez bir arada sahne alan sanatçılar konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Öykü Gürman muhabirlerin sorularını yanıtlarken, “Açıkahava’da ilk kez sahne alıyorum, hepimiz ayrı ayrı repertuvar yaptık, çok çalıştık” dedi. Bir hayli heyecanlı görünen Gürman “Provalarda çok rahattım, ancak burada böyle bir kalabalığın karşına çıkmak beni çok heyecanlandırdı” dedi.

GÜNDE 8 SAAT PROVA

Yoğun bir çalışma yaptıklarını belirten Bingöl ise “Günde 8 saat prova yaptık. Bugün havanın yağışlı olduğunu söylediler ancak yağmadı, inşallah da yağmaz” diyerek nasıl bir araya geldiklerini anlattı.

Klarnetçi Serkan Çağrı konserle ilgili “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum, burada sahne almak için rüştünü ispat etmiş olmak gerekiyor” dedi. Konserde seyirciden yoğun alkış alan üçlü, şarkılarını Ahmet Kaya ve Hrant Dink fotoğrafları önünde seslendirdi Yavuz Bingöl, sevgilisi Öykü Gürman ve klarnetçi Serkan Çağrı’yla birlikte Harbiye Açıkhava’da sahneye çıktı.

Üçlünün konserdeki uyumu ayakta alkışlandı.