Hülya Avşar: "Beren Saat ile neyimiz benziyor?"

Hülya Avşar, önceki akşam yoldan geçen bir Ferrari üzerine açtı ağzını yumdu gözünü. ‘Bunların ağzına iki tane çakacaksın’ diye çıkışan Avşar Kızı, Ferrari sahipleri için ‘görgüsüz’ yakıştırması yaptı.

Hülya Avşar: "Beren Saat ile neyimiz benziyor?"
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre sivri diliyle tanınan Hülya Avşar, bu kez Ferrari tutkusuyla bilinen ünlü isimleri kızdıracak…

Önceki akşam ailesiyle Tarabya'daki Kıyı Balık'ta yemek yiyen Avşar Kızı, çıkışta basın mensuplarına röportaj verdiği sırada caddeden son hızla geçen Ferrari'nin egzoz sesine bir hayli sinirlendi.

Gürültünün bitmesi için bekleyen ünlü sanatçı, daha sonra açtı ağzını yumdu gözünü… Güzel şarkıcı, magazin ve sosyete dünyasında sayısı bir hayli fazla olan Ferrari sahiplerine şu sözleriyle sitem etti: "Bunlara o kadar sinir oluyorum ki! Ağızlarının ortasına iki tane çakacaksın. Param var diye gösteriş yapmak için bu ses çıkartan aletleri alıp insanları rahatsız ediyorlar. Küfür etmekten arabayı beğenemiyorsun."

Bir ara cep telefonuyla gazetecilerin fotoğrafını çeken Avşar'ın keyfi oradan geçen bir Ferrari'nin gürültüsüyle kaçtı.

Hülya Avşar: "Beren Saat ile neyimiz benziyor?"

DUŞTAN ÇIKTIĞIMDA BİLE BENİ GÖRECEKLER

Salaş giyim tarzı içinde konuşan Avşar, “Selfie’de beni öyle hallerde görecekler ki, şimdiden alışsınlar diye bu şekilde giyiniyorum artık. Sabah kalktığımda, duştan çıktığımda bile beni görecekler. Çok eğlenceli, çok keyifli olacak” diye açıklama yaptı.

DİZİLER İNSAN IRKINA AYKIRI

Oyunculuk hakkında sinema filminde yer alacağını söyleyen ünlü oyuncu, diziler hakkında da çok sert eleştiri yaptı. “Dizilerde kesin ve kati şartlarım var. Onlar insan ırkına aykırı çalışıyor” dedi. Yeni oyuncular arasında seçme şansının olmadığını dile getiren Avşar, erkek oyuncuları beğendiğini dile getirdi ancak bayanlar için aynılarını söyleyemeyeceğini belirtti. Yeni şarkıcılar hakkında da konuşan Hülya Avşar, Aleyna Tilki için sorulan sorulara ilginç bir cevap verdi. “Aleyna hakkında şöyle böyle mi dememi bekliyorsunuz? Ben o yaşlardayken benim hakkımda eleştiri yapılsa çok üzülürdüm. O yüzden sağduyulu olup Aleyna gibi gençlerimizin elinden tutup onlara destek olmamız gerek” diye konuştu.

SAVAŞI BEN KAZANDIM

“Zehra bu sene dönüyor. Burada ki arkadaşlarını orada bulamadı. Ben Zehra’nın mimar olmasını çok istedim ve ben bu savaşı kazanacağım. Mimarlığı kazandı. Onu dondurmuştuk. Londra’ya dönüp dönmeyeceğine yazın karar vereceğiz. Burada kalırsa mimarlık okuyacak. Kolunda bir bilezik olsun istiyorum. Ama kendi isteğiyle kalsın diye şuan yorum yapmayacağım” dedi ve yaptığı her şeyin arkasında olduğunu şu sözlerle dile getirdi. “Olgun bir insan oldu. Çok düzgün bir çocuk oldu. O yüzden çok rahatım. Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun”

SAHNEDE 2 BİN KİLO ÇIKIYORUM

Geçtiğimiz günlerde Günay’da sahneye çıkan Hülya Avşar sahneye basın almamıştı. Kilo aldığı için basın almayıp, Fotoshoplu fotoğraflarını servis eden Avşar çıkan haberlere sitem etti.

“Sahnede 2 bin kilo çıkıyorum. Çıtıpıtı insanım bana kilo almış yazıyorlar. Selfie her şeyi ortaya çıkaracak” dedikten sonra Selfie için habercileri de kullanmayı istedi. Yaptığı röportajı video kaydına alan Hülya Avşar’ın bu anları objektiflerimize bu şekilde yansıdı. Aracına bindikten sonrada gazetecilere takılan Avşar “Sizlerle yıllardır röportaj yapıyorum. Eliniz boş dönmeyin diye şebeklik yapıp malzeme veriyorum. Eliniz boş dönmeyin diye” dedi.

"Beren Saat ile neyimiz benziyor?"

Muhabirler Avşar'a “Beren Saat’i size benzetiyorlar” deyince sanatçıdan “Ne alakası var. Hiç benzemiyoruz. Neyimiz benziyor valla bilmiyorum. Oyunculuğumuz mu acaba? Beren Saat’in oyunculuğuna bakmadım, dikkat etmedim.” tepkisi geldi.

Hülya Avşar ve Beren Saat 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisinde beraber rol almışlardı. 

Hülya Avşar: "Beren Saat ile neyimiz benziyor?" - Resim : 2