İlçe Başkanı'ndan Burcu Esmersoy'lu şok paylaşım!

CHP İzmir Karaburun İlçe Başkanı Bülent Çumçum’un mandalina üreticilerinin sorunlarını dile getirmek için sosyal medya hesabında paylaştığı yazıya Burcu Esmersoy’un bikinili fotoğrafını eklemesi tepki çekti.

İlçe Başkanı'ndan Burcu Esmersoy'lu şok paylaşım!
Yeni Asır'dan Emirhan Ergen'in haberine göre CHP Karaburun İlçe Başkanı Bülent Çumçum sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Çumçum, mandalina üreticilerinin sorunlarını dile getirmek için sosyal medya hesabında yazdığı yazıyı Burcu Esmersoy'un bikinili fotoğrafıyla paylaştı. Çumçum, kendisine gelen eleştirilerin ardından paylaşımı kaldırarak, "Herkesin dikkatini çekmek için bu fotoğrafı paylaştım. Hepinizden özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Çumçum'un dikkat çekme düşüncesiyle 'bikinili Burcu Esmersoy' fotoğrafı paylaşması sosyal medya da tepki de gördü. Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Biz seks manyağı değiliz. Keşke bir kadını kullanarak dikkat çekmeye çalışmasaydınız" diyerek Çumçum'a tepki gösterdi. Çumçum gelen tepkiler üzerine Burcu Esmersoy'un fotoğrafını kaldırarak yerine mandalina fotoğrafı koydu.

"İlginizi çekmek istedim"

Çumçum, sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilere karşı, "Değerli dostlarım, sevgili arkadaşlarım sadece ilginizi çekebilmek için bu fotoğraf ile yayın yapıyorum, hepinizden özür dilerim. Amacım zor durumdaki yüzlerce şahısa yardım eli uzatmak; başarabilmek için ilgi çekmem lazım tekrar özür dilerim. Bunu konuşuyor olmamız bile ilgi çektiğimin bir ifadesidir. İlginiz için teşekkürler" diyerek kendisini savundu.

Çumçum, paylaştığı yazısında ise, Büyükşehir ve ilçe belediyeleriyle CHP İl Başkanlığı'nı, mandalinasına alıcı bulamayan üreticiden alım yapmaya çağırdı.