İlker İnanoğlu'ndan Mahsun Kırmızıgül yorumu

Reyting kurbanı olan “Hayat Yolunda” dizisinin Alp’i, oyuncu İlker İnanoğlu, önceki gün eşi Zeynep Mutlu ile Akmerkez’de görüntülendi.

İlker İnanoğlu'ndan Mahsun Kırmızıgül yorumu
Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre AVM içerisinde ayrı ayrı alışveriş yapan karı-koca alışveriş sonrası yemek için bir araya geldi.

İnanoğlu’na ekranlara veda eden dizisi sorulunca oyuncu, ”İyi takım mı? Kazanan takım mı?” örneğini verdi. Oyuncu, sinema tekliflerinin geldiğini söyleyip, “Bugün sinema tekliflerinden birini seçeceğim” dedi. İnanoğlu, Türk sinemasına da değinip Mahsun Kırmızıgül’ün filmlerinden bahsetmeden geçmedi.

MUCİZE BİZİ DAHA İYİ ANLATTI

“Türk sinemasının en başarılı sinemacılarından biri Mahsun Kırmızıgül, aynı zamanda çok iyi bir türkücü. Helal olsun aşağıya çekmeye çalışıyorlar ama helal olsun” diyen İnanoğlu Russell Crowe’un Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan ile rol aldığı “Son Umut” filminin “Mucize”nin gişede gerisinde kaldığı hatırlatılınca ise; ”Ben 'Son Umut' filmini izlemedim, ama tepkiler olumlu yönde. 'Mucize'nin bizi daha iyi anlatan bir film olduğuna inanıyorum. Ben filmi izlemedim ama Mahsun ile konuştuğum kadarı ile anlatıyorum. Güneşi Gördüm filmi de çok iyiydi, Mucize’nin de can alıcI olduğuna inanıyorum” şeklinde konuştu.