İlkokulda büyük tepki çeken dayak iddiası!..

İzmir Bornova'da bulunan Melih Tuncay İlkokulu'nda sınıf öğretmeni Güven D'nin çocukları yaramazlık yaptıkları bahanesiyle dövdüğü iddia edildi.

İlkokulda büyük tepki çeken dayak iddiası!..
Yeni Asır'dan Tansu Edip Gökbudak'ın haberine göre öğretmen, suçlamaları kabul etmezken velilerin öğretmen hakkında toplu bir şekilde dilekçeli şikayeti üzerine İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başladı. Öte yandan Güven D'nin dayak attığı öğrencilerin velilerine, "Benim hakkımda şikayetçi olursanız intihar ederim. Bunun sorumluluğu sizin üzerinize olur" dediği de dilekçeler arasında yer aldı.

OKULA GİTMEDİLER

Olayla ilgili olarak ismini vermek istemeyen bir veli, olayı kendisine anlatan oğlunun, "Bizi sürekli dövüp telefonuyla fotoğraf ve videomuzu çekiyor. Ardından, 'Eğer yaramazlık yaparsanız hepinizi polise veririm' diye bağırıyor" dediğini aktardı. Bunun yanı sıra öğretmenin çocukları çeşitli bahanelerle dövdüğü, yüzlerine ve enselerine sert tokat attığı ve tekme vurduğu öne sürüldü.

Güven D'nin sınıfındaki öğrencilerin velilerinin yaşanan skandala tepki göstererek çocuklarını 5 Mayıs Cuma günü okula göndermediği ortaya çıktı. 13 öğrenci mevcutlu sınıfta hiçbir öğrencinin okula gitmemesi ve velilerin de toplu halde dilekçe yazması üzerine okul yönetimi öğretmenle ilgili soruşturma açılması talebiyle Milli Eğitim Müdürlüğü'nce müfettiş görevlendirildi.

Soruşturmanın seyrine göre öğretmen Güven D. hakkında önümüzdeki günlerde karar verilecek.