İnce çifti market alışverişinde

Seçim mitinglerine bir gün ara veren Muharrem İnce, CHP toplantısı öncesi eşiyle market alışverişi yaptı. İnce ‘’Meydan meydan dolaşıyoruz, evde çok eksik vardı, fırsat bulduk markete geldik, ama kasaya gidince enflasyonun etkisini de hissettik, fiyatlar uçuşa geçmiş’’ dedi.

İnce çifti market alışverişinde
Sözcü'den Yavuz Alatan'ın haberine göre Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 Haziran seçimleri için seçim bildirgesini açıkladığı toplantıya gitmeden önce eşiyle birlikte market alışverişi yaptı.

Ankara Çayyolu’ndaki evlerinin yakınındaki markete yürüyerek giden İnce çifti evleri için mutfak alışverişinde bulundu.

Eşiyle birlikte market arabasını alan İnce bir taraftan vatandaşlarla sohbet etti bir taraftan da reyonlarını dolaşıp ürünleri seçti.

İnce vatandaşlarla da bol bol fotoğraf çektirdi. Marketteki vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği İnce, ‘'Meydan meydan dolaşıyoruz, evde çok eksik vardı, fırsat bulduk markete geldik, ama kasaya gidince enflasyonun etkisini de hissettik, fiyatlar uçuşa geçmiş'' dedi.

İnce ve eşi Ülkü İnce marketin manav bölümünden, sebze ve meyve aldı. Kahvaltılık gıdaların bulunduğu reyondan da peynir ve zeytin aldı. Çeşitler arasındaki tercihleri ise Ülkü İnce yaptı.

İnce çifti alışverişi tamamladıktan sonra da yürüyerek evlerine döndüler. Çiftin poşetleri de kendilerinin taşıdıkları görüldü.

İnce çifti market alışverişinde

İnce çifti market alışverişinde - Resim : 2

İnce çifti market alışverişinde - Resim : 3