İpek Açar'ın sürpriz aşkı Nilüfer'e soruldu

Nilüfer önceki gün müzik camiasına dair açıklamalar yaptı. Sanatçı, “Türk müziği diye bir şey kalmadı. İnternet tıklanma rakamlarında da manipülasyon olduğunu düşünüyorum” dedi.

İpek Açar'ın sürpriz aşkı Nilüfer'e soruldu
Vatan'dan Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Türk pop müziğinin usta isimlerinden Nilüfer, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Sanatçı son dönemde Türk müziğinin kısır bir döngü içinde olduğunu ve bu duruma üzüldüğünü belirtip, “Çok iyi sesler var, birbirine benzeyen işler çok. Türk müziği diye bir şey kalmadı maalesef. Daha çok popüler müzik ve popüler kültüre bağlı bu durumlar” sözlerini kullandı.

Nilüfer ayrıca son dönemde kliplerin sahte tıklanma verileri ile ilgili “Bana da çok mantıklı gelmiyor o rakamlar. Kimseyi de suçlamak doğru olmaz sanki bir manipülasyon var gibi geliyor. Plak şirketleri mi sanatçılar mı yapıyor bilmiyorum? Genç şarkıcıların genç hedef kitlesi olduğu için internette haşır neşirler. Albüm indirmek, dinlemek yerine YouTube’dan şarkı dinlemek daha kolay geliyor olabilir. Türkiye’ye göre rakamlar çok abartılı geliyor” şeklinde konuştu.

Nilüfer, ayrıca merhum müzisyen dostu Kayahan’ın eşi İpek Açar’ın, müzisyen Alper Kömürcü ile aşk yaşadığının hatırlatılması üzerine “Çok genç bir insan, aradan uzun zaman geçtikten sonra yeni biri olması... Benim haddime değil onay, onun hayatı. Tabii böyle bir şeye hakkı var. 40 yaşında insan daha, yazık” dedi.