İzmir'de öğretmen vahşeti!..

Türkçe öğretmeni İbrahim Ö, kapsının önünde tartışan iki kardeşi dövdü. 16 yaşındaki A.E'nin burnunu kıran İbrahim Ö, 15 yaşındaki H.E'nin de başını taşla ezdi.

İzmir'de öğretmen vahşeti!..
Yeni Asır'dan Fatih Abacıoğlu'nun haberine göre Buca'da bir öğretmenin, kapısının önünde tartışan iki kardeşi birer gün arayla döverek ve başlarını taşla ezerek yaraladığı iddia edildi.

Öğretmenden şikayetçi olan aile, "Hakkımızı sonuna kadar arayacağız" dedi. Pazartesi günü öğle saatlerinde meydana gelen olay şöyle gelişti: Menderes'te bir ilköğretim okulunda Türkçe Öğretmeni olan İbrahim Ö, Buca'daki evinin önünde tartışan 16 yaşındaki A.E. ile 15 yaşındaki H.E'yi iddiaya göre küfür ederek uyardı. Kendisine 'küfür etme' diyen gençlere saldıran İbrahim Ö, A.E'nin burnunu kafa atarak kırdı ve dövmeye başladı. H.E, kardeşini İbrahim Ö'nün sırtına taşla vurarak kurtardı.

Hastaneye giden A.E'nin burnunda kırık ve kafasında zedelenme olduğu tespit edildi.

Tanınmaz hale getirdi

Kavgadan bir gün sonra İbrahim Ö, kendisine taşla vuran 15 yaşındaki H.E'nin adresini bularak evden çıkmasını bekledi. İddiaya göre iki arkadaşıyla Hasan Ağa Bahçesi'nde H.E'yi yakalayan İbrahim Ö, H.E'nin başını taşla ezerek tanınmaz hale getirdi. Kavgaya katılan üç kişi, bayılan H.E'yi çöp konteynerinin yanına bırakarak kaçtı. Aile olayın ardından karakola giderek şikayetçi oldu ve Adli Tıp'tan darp raporu aldı.

"Meslekten atılsın"

Çocuklarının büyük bir travma yaşadığını ve ölümden döndüğünü ifade eden anne Hatice Erarslan, İbrahim Ö'den davacı olduğunu söyledi. Anne Erarslan, "Öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği yapan kişi çocuğumun başını taşla ezebilecek psikolojideyse öğrencileri de büyük tehlike altında demektir. Adeta şehir eşkıyalığı yaptı. Oğullarımdan birinin burnunu kırdı, diğerinin başını taşla ezip bayıltana kadar dövdü. Eğitimci olan biri bunu nasıl yapar? Çocuklarımın hakkını sonuna kadar arayacağım. Bu kişinin meslekten men edilmesini istiyorum" dedi.

"Ben de davacıyım"

Türkçe Öğretmeni İbrahim Ö. suçlamaları reddederek, "İki gençle aramızda bir kavga yaşandı fakat ilk onlar bana küfür etti. Uyarmak için yanlarına indiğimde üzerime saldırdılar. Vücudumun birçok yerinde darp izi var. Ertesi gün olan kavgada ise bir gün önce tartıştığım kardeşlerden biriyle Hasanağa Parkı'nda karşılaştım. Benimle dalga geçince tekrar kavga çıktı. Adli Tıp'a giderek rapor alacağım ve ben de dava açacağım" dedi. İbrahim Ö.'nün olayın yaşandığı 27 Ekim tarihinde 5 günlük rapor aldığı ortaya çıktı. 

'İnsanlığa sığmaz'

Olayın ardından öğretmenden şikayetçi olduğunu belirten A.E de, "Kardeşimle birlikte konuştuğumuz sırada evinden çıkarak üzerimize saldırdı. Benim burnumu kırdı ve kafamda sopa kırdı. Bir gözü hiç görmeyen, diğer gözü yüzde 30 gören kardeşimi de ertesi gün parkta bayıltana kadar dövdü. Yaptığı insanlığa sığmaz" diye konuştu.