Kaan Tangöze velayet davası için hazırlanıyor!

Eski eşi Kaan Tangöze’nin kendisini aldattığı Kıvılcım Ural’la 24 Kasım’da evleneceğini öğrenen Seçkin Piriler, hamlesini yaptı. Piriler, çocuklarını Tangöze’ye göstermedi. Rockçı da velayet davası için düğmeye bastı.

Kaan Tangöze velayet davası için hazırlanıyor!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze'nin kendisini Kıvılcım Ural'la aldatmasıyla 2016'da 6 yıllık evliliğini bitiren Seçkin Piriler'e şok! Aldatılma acısını unutmak için terapiyle kötü anıları bile sildiren Piriler, ne yapıp ettiyse de Tangöze'yi kalbinden sökemedi. Yakın dostlarına iki oğlunun babasını hâlâ çok sevdiğini söyleyen eski manken, Tangöze'nin sevgilisi Ural'ın hamile olduğunu öğrenince yıkıldı.

NİKAH SONRASI MAHKEMEYE KOŞACAK!

Piriler'in hayal kırıklığı, eski eşinin kızlarına 6 aylık hamile olan Ural'la 24 Kasım Cumartesi günü evleneceği haberini almasıyla katlandı. Piriler, eski eşinin kendisini aldattığı Ural'la nikah masasına oturacağını öğrenince hamlesini yaptı. 38 yaşındaki oyuncu, oğulları Hakan ve Volkan'ı babalarına göstermemeye başladı.

Piriler'in kendisine çocuklarını göstermemesine sinirlenen Tangöze, iddiaya göre önümüzdeki Cumartesi kıyılacak nikahın ardından velayet davası için soluğu mahkemede alacak.