'Kiralık Aşk'ta Ferdi Merter sürprizi!..

Unutulmayan dizi Acı Hayat'ta mafya babası 'Sefa Kervancıoğlu', Kurtlar Vadisi'nde 'Beyefendi' canlandırmasıyla gönüllerimize taht kuran duayen oyuncu Ferdi Merter, bu defa bambaşka ve eğlenceli bir karakterle ekranlarımıza dönüyor.

'Kiralık Aşk'ta Ferdi Merter sürprizi!..

Kurmuş olduğu Tiyatro Can'sın'ın yoğunluğu nedeniyle setlere uzun bir zaman ara veren Ferdi Merter daha fazla ekrandan uzak kalmaya dayanamadı.

Merter, 'Kiralık Aşk' dizisiyle STAR TV ekranlarında haziran sonu seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor..

“Çok eğlenceli ve çok keyifli bir setimiz var. Amacımız dizinin uzun ömürlü olması ve seyircilerimizi ekran başında mutlu ve neşeli görmek” diyen Ferdi Merter bu kadar düzenli, saygılı ve uyumlu bir ekiple çalıştığı için son derece mutlu olduğunun da altını çizdi.

Yapımcılığını 1 Erkek 1 Kadın’ın yapımcısı Müge Turalı’nın yeni şirketi Ortaks Yapım’ın üstlendiği yeni dizide; kendi halinde yaşayan garson bir kızın bir günde değişen hayatı ve aşkın komik halleri anlatılıyor.

Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Ferdi Merter, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar yer alırken, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.

Ferdi Merter “'Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?' Gelin bu sorunun cevabını hep birlikte bulalım” diyerek seyircileri ekran başına davet ediyor.