Maskeli hırsızlar polis çıktı!..

Tekstil firmasının duvarını delerek 120 bin TL’lik soygun yapan maskeli 2 hırsızın polis olduğu öğrenildi. Zanlılar, meslektaşları tarafından film gibi operasyonla yakalandı.

Maskeli hırsızlar polis çıktı!..
Akşam Gazetesi'nden Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre İstanbul Bayrampaşa’daki tekstil firmasının alarmı 10 Şubat gecesi çaldı, kısa süre sonra da sustu. Binaya giden polisler yoldan geçen minibüsü durdurarak kimlik sordu. Sürücü, “Polisim. Açığa alındım, tekstil firmasında çalışıyorum” dedi. Plaka sorgusunda olumsuz bir şey çıkmayınca gitmelerine izin verildi. 10 dakika sonra aynı minibüsle arka sokakta karşılaşan polisler dur ikazında bulundu. Zanlılar minibüsü bırakıp, gözden kayboldu.

KASAYI BOŞALTMIŞLAR

Hırsızların duvarı delerek kasadan 8.480 euro, 9.770 $ ve 55.920 TL çaldıkları belirlendi. Firmaya ait minibüsün çalındığı anlaşılınca açığa alınan polislerin resimleri incelendi. Zanlıların, 2017 Eylül ayında açığa alınan polisler Mustafa Yılmaz ve Hikmet Onur Büyük olduğu öğrenildi.

Maskeli hırsız polisler kasada bulunan yüklü miktardaki parayı çalarak kayıplara karıştı.

ÇATIDA YAKALANDILAR

Hırsız polislerin, Bahçelievler Emniyeti’nde görevli Halil Deniz’in evinde kaldığı tespit edilince operasyon düzenlendi. Balkondan çatıya çıkıldığını fark eden ekipler Mustafa Yılmaz ve Hikmet Onur Büyük’ü kıskıvrak yakaladı. Zanlıların saklanmalarına yardım eden polis arkadaşları gözaltına alındı.