Merhum Okkır'ın eşinden çarpıcı sözler!

Eşi Kuddusi Okkır'ı öldüren kumpasın mimarlarından şikâyetçi olacağını söyleyen Sabriye Okkır, "O hâkimler şimdi bana cevap versin" dedi.

Merhum Okkır'ın eşinden çarpıcı sözler!
Akşam'dan Hilal Yıldırım'ın haberine göre Ergenekon'un finansörü olduğu iddiasıyla tutuklandığı cezaevinde hayatını kaybeden işadamı Kuddusi Okkır'ın eşi Sabriye Okkır, Paralel Yapı'ya yönelik 14 Aralık Operasyonu'na ilişkin ilk defa konuştu. Okkır, "Ben de bu kumpası kuranlardan şikâyetçi olacağım" dedi.

"OH OLSUN DEMİYORUM AMA..."

Suçluların cezalarını çekmesini isteyen Sabriye Okkır, "Bugün Ekrem Dumanlı da gözaltında. 'Oh olsun' demiyorum ama cezalarını çeksinler" dedi. Tek isteğinin adil yargılanmaları olduğunu dile getiren Okkır, şöyle konuştu: "Bizlere yaşattıkları hukuksuzlukları yaşamasınlar. Zekeriya Öz'e ve dönemin hâkimlerine açılacak bütün davalara katılacağım. Duruşmalara gelip yüzlerine bakacağım." Eşini ölüme Ergenekon Davası'nın hâkim ve savcılarının götürdüğünü dile getiren acılı eş, yaşadığı travmayı şu sözlerle anlattı: "Ben eşimi koma halinde buldum. Tahliye taleplerimiz hep geri çevrildi. Biz çok acı faturalar ödedik." Hasta eşinin tahliyesinin önünü tıkayan yargı mensuplarına seslenen Okkır, "Şimdi o hâkimler bana cevap versin" dedi.

SİZLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Paralel Yapı üyelerinin hâkim karşısına çıkmasının acısını bir nebze olsun dindirdiğini söyleyen Sabriye Okkır, 'derin örgüt'ten hesap soracak hâkim ve savcılara da seslendi: "Sizlere çok büyük görev düşüyor. Eşime ve tüm sanıklara kurulan bu kumpasın hesabını sorun."