Merve Boluğur: 'Aşk değil iş hikayesi'

Yıllar önce reklamcı Enis Özkan'la görüntülenen Miss Model birincisi Tuğçe Yulaç, 'Aşk yok iş için buluştuk' demiş sonra da sevgili oldukları ortaya çıkmıştı. Şimdi aynı cümleyi Merve Boluğur kurdu.

Merve Boluğur: 'Aşk değil iş hikayesi'
Güneş Gazetesi'nden Ahmet Döğen'in haberine göre Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra adı DJ Faruk Sabancı'yla anılan Merve Boluğur yeni bir maceraya yelken açmışa benziyor. Ünlü oyuncu önceki akşam Etiler'de bir mekan çıkışı reklamcı Enis Özkan'la birlikte görüntülendi. 4 saat boyunca baş başa yemek yiyip sohbet eden, zaman zaman samimi görüntüler sergileyen ikili çıkışta görüntülenince rahatsız oldu. Merve Boluğur “İş yemeği için bir araya geldik şimdi evimize gidiyoruz’’ derken 2012 yılında Enis Özkan'la Miss Model of Turkey 2010 birincisi Tuğçe Yulaç'ın yakalanma anı akıllara geldi.

Ünlü model de ünlü reklamcıyla görüntülendiklerinde “Enis Bey’le aramızda aşk yok, iş için bir araya geldik” diyerek yalanlamıştı. Fakat ilişki yaşadıkları kısa süre sonra ortaya çıkmıştı. Merve Boluğur'un da aynı cümleyi kurması duyanları gülümsetti.

Enis Özkan Merve Boluğur'un yanından uzaklaşırken ünlü oyuncu da şaşkın yüz ifadesiyle objektiflere yansıdı.

Merve Boluğur: 'Aşk değil iş hikayesi'

Merve Boluğur geçen hafta katıldığı bir partide DJ Faruk Sabancı'yla yakınlaşmıştı. Ünlü reklamcı Enis Özkan bir dönem sunucu Gamze Karaman'la da aşk yaşamıştı.  

Merve Boluğur Instagram sayfasında çocukluk fotoğrafını paylaştı.

Merve Boluğur: 'Aşk değil iş hikayesi' - Resim : 2