Merve Boluğur, özel hayatı uğruna dostlarını sildi!

Sosyetik playboy Hakan Sabancı'yla yeni bir aşka yelken açarak yazın ilk magazin bombasını patlatan Merve Boluğur, özel hayatı uğruna dostlarını sildi.

Merve Boluğur, özel hayatı uğruna dostlarını sildi!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Merve Boluğur, Murat Dalkılıç’la evliyken o dönem Murat Boz’la aşk yaşayan Eliz Sakuçoğlu’yla sıkı dosttu. İlişkiler bitti ve iki güzelin de hayatına sırayla Hakan Sabancı girdi. Boluğur’un yeni aşkı Sabancı, diğer dostu Aslışah Alkoçlar’ın da eski sevgilisi.

Popçu Murat Dalkılıç'la Eylül 2017'de 2 yıllık evliliğini bitiren Boluğur, gönlünü eski dostları Aslışah Alkoçlar ve Eliz Sakuçoğlu'yla bir dönem aşk yaşayan Sabancı'ya kaptırdı. Geçtiğimiz yıla kadar Alkoçlar ve Sakuçoğlu ile yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Boluğur'un bu hamlesi, "Merve'den Aslışah ile Eliz'e dost kazığı" yorumu yaptırdı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ MESAJLARI

Hakan Sabancı, 2015-2016 yılları arasında aşk yaşadığı Aslışah Alkoçlar'dan ayrıldıktan sonra pek çok güzelle birlikte olmuştu. Çapkın iş adamı, Eylül 2017'de ise Eliz Sakuçoğlu ile kısa süreli bir ilişki yaşamaya başlamıştı. İkilinin birlikteliği birkaç ay sürmüştü. Sosyal medyada 'kara melek' ilan edilen Merve Boluğur'un Hakan Sabancı'yla aşk yaşaması üzerine ünlü oyuncuyu eski dostları Alkoçlar ile Sakuçoğlu, instagram'da takibi bıraktı. Aşk hayatı adeta bulmacaya dönen Boluğur'a özellikle de kadın takipçilerinden tepki dolu mesajlar yağdı.

ASLIŞAH'LA KANKAYDI

Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı'nın birlikte olduğu dönemde Merve Boluğur, sosyetik güzelle dosttu. Alkoçlar, Şubat 2016'da Sabancı'yla Dubai'de tatil yaparken Boluğur, Dalkılıç'la evliydi.

Merve Boluğur, özel hayatı uğruna dostlarını sildi!

Şimdi araları Sabancı yüzünden açılan iki güzel, 28 Ağustos 2016'da bir düğünde ise birlikte poz vermişti.

ELİZ NİKAH ŞAHİDİYDİ

Boluğur ile Sabancı aşkı, hatıraların canlanmasına neden oldu. Boluğur, 24 Ağustos 2015'te Adile Sultan Sarayı'nda Murat Dalkılıç'la evlenirken Eliz Sakuçoğlu oyuncunun nikah şahidiydi.

Merve Boluğur, özel hayatı uğruna dostlarını sildi! - Resim : 2

Sakuçoğlu, Boluğur'la fotoğraflarına ise "Dosttan öte kardeş" diye yazıyordu.

MURAT'LAR OUT HAKAN IN

Eliz Sakuçoğlu ile Merve Boluğur'un yanı sıra yıllar önceki aşkları da dosttu. 26 Mart 2014'te Bebek'te Boluğur, o dönem sevgilisi olan Murat Dalkılıç'la Sakuçoğlu da Murat Boz ile beraberdi.

Merve Boluğur, özel hayatı uğruna dostlarını sildi! - Resim : 3

Her ikisinin hayatlarından da Murat'lar gitti. Boz ile Sakuçoğlu'nun 8 yıllık aşkı Ağustos 2014'te bitti. Boluğur ile Dalkılıç da Eylül 2017'de boşandı. Ayrılıkların ardından iki güzelin hayatına sırayla Hakan Sabancı girdi!

KARA MELEK'TEN DOSTLARINA KAZIK

Sabancı ile 17 Haziran'da Bodrum'da görüntülenerek aşkını ilan eden Boluğur, böylece yakın arkadaşları Alkoçlar ile Sakuçoğlu'na dost kazığı attı.