Minibüste saldırıya uğrayan kadına taciz sürüyor!

İstanbul Pendik'te bir minibüste şort giydiği için saldırıya uğrayan üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam, yaşadığı olayın şokunu atlatamadan bu kez de sosyal medyada tacizlerin hedefi oldu.

Minibüste saldırıya uğrayan kadına taciz sürüyor!
Hürriyet'te yer alan habere göre sosyal medyadan gelen destek mesajı görünümlü tacizlere tepki gösteren Asena Melisa Sağlam tepkisini, "Yani destek olanlara teşekkür ediyorum da 'haberi görüp tanışmak istedim' diyenlere anlam veremiyorum! Destek mesajı atanların%90'ı erkek... Kendi hemcinslerinden utandıklarından mı bu yoğunluk... Tamamen bu olay üzerinden bana yürümek mi?? Kafayı yedirttiler en sonunda" sözleriyle gösterdi.

İşte Asena Melisa Sağlam'ın o tweetleri:

Minibüste saldırıya uğrayan kadına taciz sürüyor!


Minibüste Asena Melisa Sağlam'a saldıran zanlı cezaevindeymiş

Öte yandan Pendik minibüsünde üniversite öğrencisi genç kıza şort giydiği için 'tahrik oldum' deyip saldıran Ercan Kızılateş'le ilgili yeni gelişmeler var.

Üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam'a Pendik'te bir minibüste şort giydiği için saldıran Ercan Kızılateş'in başka suçtan hakkında verilen mahkumiyet kararı nedeniyle cezaevine konulduğu ortaya çıktı. 14 Haziran’daki darp olayının ardından 17 Haziran’da yakalanan Ercan Kızılateş’in Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi’nde, ‘Vergi kanuna muhalefet’ten suçlu bulunduğu ve 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldığı, cezasının kesinleştiği belirlendi.

Bakırköy Adliyesi Asliye Ceza İlamat Masası tarafından da 6 Mart 2017 tarihinde hakkında yakalama kararı çıkarılan Ercan Kızılateş, 20 Haziran’da tutuklanarak Silivri Açık Cezaevi’ne gönderildi.

Ercan Kızılkateş hakkında uyuşturucu madde kullanmak, basit yaralama, elektrik hırsızlığı ve dolandırıcılık suçlarından başka davalar da bulunduğu bildirildi.