Naz Elmas ve Merve Sevi'den 14 Şubat itirafı!

14 Şubat, 2 ünlü ismi aşka getirdi. Güzel oyuncular Merve Sevi’yle Naz Elmas, Sevgililer Günü’nde sır gibi sakladıkları sevgililerini ilan etti. Sevi’nin aşkı spor eğitmeni Elmas’ınki ise bankacı.

Naz Elmas ve Merve Sevi'den 14 Şubat itirafı!
Takvim'den Ebru Kazıktaş'ın haberine göre tüm sevenlerin birbirlerine bağlılığını bir kez daha gösterdiği Sevgililer Günü, iki ünlü ismin aşk itirafına sahne oldu. Son dönemde spor aşkıyla yanıp tutuşan Merve Sevi'nin bu merakında birlikte olduğu spor eğitmeninin etkisi büyük… Zira güzel oyuncu, 14 Şubat'ta spor eğitmeni Çalkan Algün'le birlikte olduğunu duyurdu. Merve Sevi, aşkının boynuna sarıldığı kareyi "Millet yeni doğanını saklar, ben de onu… Şaka şaka kimseden kaçtığım yok. 1 Ocak'ta 'evet' dedim" notuyla paylaştı. Merve Sevi'nin Çalkan Algün'le bu yaz nikah masasına oturacağı konuşulurken güzel oyuncunun parmağındaki yüzük de gözden kaçmadı...

Naz Elmas ve Merve Sevi'den 14 Şubat itirafı!

MUTLULUĞU BULDULAR...

Güzel oyuncu, böylece yeni yılın ilk gününde evlilik teklifi aldığını da açıklamış oldu. Bir aşk itirafı da Naz Elmas'tan geldi. Geçen yaz Hakan Yılmaz'dan ayrıldıktan sonra adı kimseyle anılmayan güzel oyuncu, mutluluğu bankacı Cemre Bozer'de buldu. Aşkıyla çekilen fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, takipçilerinin de Sevgililer Günü'nü kutladı. Bozer'in Elmas'la güldükleri anı "Ne olursa olsun sevdiğinle beraber olduğun gündür bizim günümüz… Hep güzel yüzün gülsün Nazom" notuyla paylaşması "Naz, aradığı aşkı buldu" dedirtti.

Naz Elmas ve Merve Sevi'den 14 Şubat itirafı! - Resim : 2