Orhan Gencebay, Müge Anlı ile 'kayıp' arayacak!

Evlatlık verilen ablalarının Orhan Gencabay’ın filminde oynadığını düşünen kardeşler Müge Anlı’ya çıktı. Orhan Gencebay, o kızı kendisinin de arayacağını açıkladı.

Orhan Gencebay, Müge Anlı ile 'kayıp' arayacak!
MedyaRadar'da yer alan habere göre hergün milyonlar tarafından izlenen ve ülkemizde bir çok gizli kalmış dosyanın açıklığa kavuşmasına vesile olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bugün Orhan Gencebay katıldı.

Programa katılan ve kız kardeşlerini aradıklarını ifade eden Şentürk ailesinin, kız kardeşlerinin çocuk yaşta Orhan Gencebay'ın filminde oynadığını ifade etmelerinin ardından programa dönemin ışık şefi bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Bunun hemen ardından programa katılarak açıklamalarda bulunan Orhan Gencebay, kız cocuğunu hatırladığını ve o dönemde küçük kızı çok sevdiğini belirtti. Fakat genç kız hakkında ayrıntılı bilgilere sahip olmadığını ifade eden ünlü sanatçı, dönemin prodüktörünün ayrıntılı bilgilere sahip olduğunu ifade etti. Gencebay; “Biz o kızımızı çok sevmiştik. Ben de araştıracağım. Kızımızı bulacağız” dedi.