Oya Aydoğan'dan bomba Sinan Akçıl iddiası!

Oyuncu Oya Aydoğan bu sabah Söylemezsem Olmaz programında Sinan Akçıl hakkında şoke eden açıklamalar yaptı.

Oya Aydoğan'dan bomba Sinan Akçıl iddiası!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından olan Oya Aydoğan, Sinan Akçıl'la ilgili şok eden iddialar ortaya attı.

'KİMİN NE KADAR PARASI VAR BAKIYORMUŞ'

“Sinan Akçıl hakkında öğrendiklerime hayretler içinde kaldım.”
diyen Oya Aydoğan, “Sinan'ın'bütün hanımların masrafı üstlenirim' diye açıklaması vardı. Ben de Ebru'nun parasına ne ihtiyacı var diye ateşli bir şekilde Sinan'ı korumuştum. Tam tersinin olduğunu öğrenince büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Kadınların parasına bakmayan bir tip asla değilmiş. Kimin ne kadar parası var diye bakan bir tipmiş.” dedi.

“EBRU'NUN HESABINA BAKTIRMIŞ”

Bu sözlerinin şahsi fikirler olmadığını duyumlar üzerine konuştuğunun altını çizen Oya Aydoğan, şöyle devam etti: "Duyduklarım karşısında şok geçirdim. Hadise'yle de bu tür olaylar olmuş ve Hadise'nin ablası olaya müdahale etmiş. Paraya çok önem verirmiş. Kadının bankada ne kadar hesabı var onu bunu öğrenmeye çalışırmış. Kadına para yedirmenin dışında kadından para isteyen bir tipmiş. Bunun altını tekrar çiziyorum. Duyduklarım üzerine konuşuyorum. Ben böyle bir şeyi düşünemedim. Bu çocuk her hafta bir ekstraya gidiyor. Ebru'yla bile birlikte olmadan önce bir arkadaşına banka hesabını kontrol ettirmiş."

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..