Öz annesini öldürdü

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 17 yaşındaki M. A. evde tartıştığı annesini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Öz annesini öldürdü
CİHAN'ın haberine göre olay, Kötekli Mahallesinde 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, M. A. arkadaşlarıyla mahalledeki kafede bir süre sohbet etti. Arkadaşlarının beraberce eğlenelim tekliflerini 'yorgunum eve gidip dinlenmek istiyorum' diyerek geri çeviren genç, evine geldi.

Evde annesi Zubeyda Altaş ile bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce anne Zübeyda A. kayın validesinin evine doğru hızla koşmaya başladı. Bu sırada babasının av tüfeğini alan genç, arkadan annesine ateş etti.

Zübeyda A. başına isabet eden saçmalar sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Genç olayın şokuyla sokağa çıkarak, "Annemi vurdum, idam edin beni. Beni vurun" diye bağırdı.

Olay yerine gelen polis ekiplerince yakalanan M.A. sağlık raporu alınmak üzere Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Genç adam daha sonra ifadesi alınmak üzere emniyete getirildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Zübeyda A.'nın cesedi cenaze aracıyla hastane morguna konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.