Özlem Önal 'estetik kurbanı' oldu

İlk estetiğini 22 yaşında yaptıran Özlem Önal, Ajda Pekkan'a rakip oldu. Son olarak koltuk altından operasyon geçiren 45 yaşındaki sosyetik güzeli görenler, "Eski halini mumla arıyoruz" yorumu yaptı.

Özlem Önal 'estetik kurbanı' oldu
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre bir dönem güzelliğiyle herkesi peşinden koşturan ve sosyetik davetlerin en gözde ismi olan Özlem Önal, estetik kurbanı oldu. 45 yaşındaki sosyetik güzel, geçirdiği operasyonlar yüzünden doğal güzelliğini kaybetti. Daha 22 yaşındayken ilk kez estetik ameliyat geçiren Önal, hayatını yurt dışında devam ettiriyor. Londra'da yaşayan ve fırsat buldukça Türkiye'ye gelen Önal'ın geçtiğimiz aylarda yüzündeki değişim şaşırtıcıydı. Güçlükle tanınan sosyetik güzelin, yüzüne estetik operasyon ve botoks yaptırdığı iddia edilmişti. Dedeman Ailesi'nin gözde isminin geçtiğimiz günlerde de koltuk altından bir estetik operasyon geçirdiği konuşuluyor.

BU KEZ KOLTUK ALTI

Sosyetik güzelin 6 ay önce çekilen bir fotoğrafında koltuk altındaki sarkmalar dikkatlerden kaçmıyordu. Önal'ın 2 ay önce verdiği pozda ise koltuk altının oldukça gergin olduğu görüldü. Özlem Önal'ın yakın çevresinden öğrenilen bilgiye göre, sosyetik güzel, liposuction yöntemi ile fazla yağ katmanlarını aldırıp, derisini gerdirdi.