Polonyalı Vika, Hakan Sabancı'yı şutladı!

Kısa süreli ilişkilerle sayısız güzelin canını yakan Hakan Sabancı, bu defa şutlandı... Playboyun eski aşkı Polonyalı model Vika, bir futbolcuyla nişanlanınca Sabancı’nın telefonlarına çıkmaz oldu!

Polonyalı Vika, Hakan Sabancı'yı şutladı!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre bugüne kadar aşk yaşadığı sayısız yerli ve yabancı güzeli hep kendisi terk eden Hakan Sabancı, bu kez gol yedi. Mayıs'ta Paris'teki bir mekanda Vika adlı Polonyalı modelle yakınlaşan sosyetik playboy, sarışın güzelle sabaha dek eğlenmişti. Sosyal medyada da takibe aldığı modelin paylaşımlarını beğeni yağmuruna tutan 27 yaşındaki iş adamı, Vika'yı Haziran'da da Kandilli'deki yalısında ağırladı.

TEMIZLİĞE KURBAN GİTTİ!

İstanbul'dan ayrıldıktan sonra da Sabancı ile görüşmeyi sürdüren genç model, konuşulanlara göre gönlünü Ağustos'ta Fransız bir futbolcuya kaptırdı. Aşkıyla jet hızıyla nikah masasına oturmaya karar veren Polonyalı model, futbolcunun evlenme teklifini de kabul edip tektaşı parmağına taktı. Vika, bekarlıktan evliliğe adım atmadan önce ise özel hayatında temizlik yaptı. Mankenin sildiği ilk isim de Hakan Sabancı oldu. Polonyalı model, çapkın işadamını Instagram'da takip etmeyi bıraktı. Bununla da kalmayan sarışın güzel, Sabancı'nın mesajlarına da karşılık vermiyor!

Sabancı'yla yaz başında kısa süreli aşk yaşayan model, Fransız bir futbolcuyla evlenmeye hazırlanıyor.

TAKİBİ BIRAKTI

Nişanlandığını Instagram'da 'tektaş' emojisiyle duyuran Vika, Sabancı'yı takipten çıkardı.

Polonyalı Vika, Hakan Sabancı'yı şutladı!