SABA TÜMER'E KONUŞTU

Gülben Ergen Saba Tümer'e konuştu...

SABA TÜMER'E KONUŞTU

Yeni klibini ilk kez Saba Tümer'le Bu Gece'de izledi, eski kliplerini görünce de "Annelik çökmüş bana" dedi...

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen Habertürk' te "Saba Tümer'le Bu Gece" nin konuğu oldu.

Yeni albümü "Uzun Yol Şarkıları" ile alışılmış tarzının dışına çıkan Gülben Ergen, "Giden Günlerim Oldu" klibini de ilk kez Saba Tümer'le izledi. Gülben Ergen kendi klibi için "Klibin montajına da gidemedim. Çok güzel olmuş." dedi.

Şarkıcının evinde çekilen klibin yönetmeni Nihat Odabaşı da programa telefonla bağlandı. Odabaşı, "Onun en rahat klibiydi. Onu rahat ettirmek için sette dokuz doğurduk" dedi.

UZUN YOL ŞARKILARI

Mazhar Alanson, Bülent Ortaçgil gibi usta sanatçıların eserlerini de seslendiriği albüm için Gülben Ergen şunları söyledi: "Daha sükunetli, daha yalnız, daha akustik bir albüm. Kendi dinleyicilerimden iyi tepkiler aldım. Farklı dinleyiciler de edindim.Bu şarkıların bana ihtiyacı yok. Bensiz de ayakta durabilecek."

ANNELİK ÇÖKMÜŞ BANA

Eşi Mustafa Erdoğan ile ikiz bebek bekleyen ünlü şarkıcı ilk çocukları Atlas'tan sonra şimdiki hamileliğin sürpriz olduğunu söyledi. Gülben Ergen, daha önce Atlas'ın 3 yaşına geldiğinde yeni bir çocuk planladıklarını söyledi.

Atlas'ın kardeşlerini kıskanacağından korktuğunu söyleyen Gülben Ergen, onu bu duruma alıştırdıklarını söyledi.

Bu arada programda Gülben Ergen'in eski klipleri gösterildikten sonra ünlü şarkıcı "Annelik çökmüş bana" sözleriyle yaşadığı değişimi anlattı.

Öte yandan programa telefonla bağlanan "Huysuz Virjin" Seyfi Dursunoğlu ikizlere isim önerisinde bulundu. Dursunoğlu Atlas'a atıfta bulunarak, ikizlerden birinin adının Okyanus, diğerinin de Atlantik olmasını önerdi.
 
habertürk