Serdar Bilgili'ye açılan babalık davasında ilginç gelişme

Amerikalı Ivy Sims, 2.5 yaşındaki kızının babasının Serdar Bilgili olduğunu söyledi. Bunun için mahkemeye bile gitti. Mahkeme, Elizabeth’in Türkiye’deki tüm hukuki süreçlerinin takibi için bebeğe kayyum atanmasına karar verdi.

Serdar Bilgili'ye açılan babalık davasında ilginç gelişme
Takvim'den Ali Oktay'ın haberine göre Beşiktaş Spor Kulübü eski Başkanı Serdar Bilgili, hakkında açılan babalık davalarıyla gündeme geldi.

Daha önce Aysel Yolaçan, eski milli atlet Melahat Kokalp gibi isimlerin açtığı babalık davalarına Amerikalı güzellik ve makyaj uzmanı Ivy Sims de eklendi. Sims, babasının Bilgili olduğunu iddia ettiği Vaughn Elizabeth Sims isimli kızını 26 Kasım 2015'de dünyaya getirdi.

Bilgili'nin bu olayın gizli kalması için 2033'e kadar ayda 3 bin dolar ödeyeceğini vadettiğini söyledi.

Hamileliği zamanında Bilgili'nin kendisinden kürtaj olmasını istediğini, ancak inancı gereği kürtaj olmadığını belirtti. Hatta Bilgili'den de 200 bin lira doğum masrafı ile kızı için aylık 10 bin dolar nafaka istedi.

Bilgili'nin kızının babası olduğunun ispatı için İstanbul Aile Mahkemesi'ne gitti. Geçtiğimiz Temmuz ayında açılan babalık davasında sürpriz bir gelişme gerçekleşti. Aile Mahkamesi ve Ivy Sims'in, küçük kız Vaughn Elizabeth için kayyum talebinde bulunduğu tespit edildi.

Mahkemenin talebi üzerine İstanbul 11. Sulh Hukuk Mahkemesi, kız çocuğuna kayyum atanmasını karar verildi. Ivy Sims'ın avukatı, kayyum adayının avukat Sevinç Demir olduğunu belirtti.

Avukat Sevinç Demir de, kayyum olarak atanmayı kabul ettiğini mahkemeye bildirdi. Mahkeme, Türkiye'de babalık davası süresince küçük çocuğu temsil etmek için avukat Demir'i kayyum olarak atadığını belirtti.