Serdar Ortaç: "Chloe bakkala gitse haberim olur"

Serdar Ortaç'ın bir süredir Amerika'da bulunan eşi Chloe Loughnan, yurda döndü. Haklarında sürekli ayrılık iddiaları çıkan çift, önceki gün İstinyePark'ta yemek yedi.

Serdar Ortaç: "Chloe bakkala gitse haberim olur"
Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın haberine göre ABD'de eşini aldattığı iddia edilen Loughnan, çıkışta bu haberlerle ilgili şöyle konuştu: "Böyle haberler nasıl çıkıyor anlamıyorum. Serdar'a da kızıyorum. Haberi yapanları mahkemeye vermesini söyledim. Bunları okudukça hem gülüyoruz, hem de kızıyoruz."

AYIP EDİYORLAR


Eşinin yurt dışında yaptığı her şeyden haberi olduğunu belirten Ortaç, "Chloe bakkala bile gitse bana haber veriyor, her gün defalarca konuşuyoruz" dedi. Söze giren Loughnan ise "Evet, Serdar ne yaptığımı biliyor. Böyle haberlerin çıkması çok saçma, bize çok ayıp ediyorlar" diye konuştu.

Ortaç, Chole'nin işlerinin ağırlıklı olarak yurt dışında olması nedeniyle ilişkilerini nasıl sürdürecekleriyle ilgili sorulara şöyle yanıt verdi: "Bu şekilde gidip geliyoruz, hayatımızı böyle devam ettireceğiz. 50 yaşımdan sonra oralarda ne yapacağım ki... Hiçbir şey yapamam. Kariyerimi Türkiye'de bitirmek, karımın yanında olmak ve müziğimi yapmak istiyorum."

Eşinin her zaman çalışmasını desteklediğini belirten Ortaç, "Karılarımızın kendi işleri olsun, annelerimiz gibi olmasınlar. Kadın diye hor görülmesinler; erkekten farkı yok onların. Kariyerlerini yapsınlar ancak çocuk da baksınlar" diye konuştu.