Serenay ve Çağatay selamı, sabahı kesti!

Bir süre önce ayrılan Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy’un setteki gerginliklerini ekibe yansıtmadığı fakat proje dışında konuşmadıkları iddia edildi.

Serenay ve Çağatay selamı, sabahı kesti!
Akşam Life'da yer alan habere göre ekranların en sevilen çiftlerinden olmayı kısa sürede başaran Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy, setteki uyumlarını kısa sürede ilişkiye taşıyarak mutlu bir beraberlik yaşamaya başlamışlardı. Birkaç ay boyunca tüm vakitlerini birlikte geçiren çift, kısa süre önce ayrılık kararı almıştı. Aralarına kara kedi giren sevgililerden Serenay Sarıkaya’nın işadamı Yaman Taciroğlu’yla ilişki yaşadığı iddia edilmişti.

Profesyonelce davranış!

Temmuz ayında ayrılan ve sezon başlayana kadar bir araya gelmeyen, diyalog kurmamaya özen gösteren eski aşıkların, sette de birbirleriyle zorunlu olmadıkça konuşmadıkları söylendi. Medcezir setinde profesyonelce davranarak aralarındaki gerginliği dışarıya yansıtmayan iki oyuncu, arkadaşlıklarının bozulmaması için birbirine zaman vermeye karar verdi. Ayrı olmalarına rağmen bir sorun çıkarmadan işlerini yapmaya devam eden ikilinin bu tutumu da, ekibin takdirini topladı.