Sessiz Hacı kadehini kimin şerefine kaldırıyor?

Görüntülerde şampanya kadehlerinin hava kalktığı anlarda; kadehini tokuşturmak üzere havaya kaldıran beyaz gömlekli erkek Erhan Çelik mi?..

Sessiz Hacı kadehini kimin şerefine kaldırıyor?

Bilindiği üzere son günlerde ünlülerin sosyal medya hesapları yakından ve dikkatle takip edilmekte...

Sosyal medya hesaplarında paylaştıkları her fotoğraf hatta fotoğrafların altına düştükleri 'notlar' bile haber olabiliyor...

Hal böyleyken; bir zamanlar Kanal 7'de 'kendi halinde haber sunan bir adam' iken son günlerde 'en çok konuşulan adamlarından biri' olmayı başaran Erhan Çelik ile ilgili sosyal medyada paylaşılan oldukça ilginç fotoğraf ve görüntülerin neden görmezden gelindiğine anlam verilemiyor.

Özellikle gazeteci İpek Durkal'ın doğum gününde paylaşılan görüntülerin neden görmezden gelindiği akıllarda soru işareti bırakıyor.

Zira bu görüntülerde sorulacak bazı sorular var...

Görüntülerde İpek Durkal'ın doğum gününe beyaz gömlek giyerek gittiği görülen Erhan Çelik'in; yaşadığı 'zor' günleri oldukça eğlenceli bir şekilde geçirdiği gözleniyor.

Aldatıldığı iddia edilen Erhan Çelik 'oldukça zor bu durumu' böyle mi kutluyor?

Bu parti İpek Durkal'ın mı yoksa Erhan Çelik'in mi evinde gerçekleşti?

Erhan Çelik'in hac vazifesini yerine getirererek hacı olduğu kamuoyunun malumu...

Görüntülerde şampanya kadehlerinin hava kalktığı anlarda; kadehini tokuşturmak üzere havaya kaldıran beyaz gömlekli erkek Erhan Çelik mi?

Eğer Erhan Çelik ise hac vazifesini yerine getiren bir şahıs olarak şampanya kadehini tokuşturmasını nasıl açıklayacak? Değilse bu içkili ortamda neden ve nasıl bulunabiliyor?...

Bir kaç hafta önce istifasını verdiği TRT, Erhan Çelik'in bu içkili ortamdaki görüntülerinden haberdar mıydı?

Erhan Çelik; Ece Erken, Esra Erol, Alişan gibi şöhretlerle birlikte özel uçakla nereye gidiyor?

Sessiz Hacı kadehini kimin şerefine kaldırıyor?

Ece Erken'in sevimli oğlu Eymen; TRT'deki haberleri mi izliyor?

Sessiz Hacı kadehini kimin şerefine kaldırıyor? - Resim : 2

Belki henüz hepimizin çocukluktan bu yana tanıdığı 'Arı Maya' veya 'Heidi'yi tanımayan küçük Eymen, Erhan Çelik'i tanıyarak onun sunduğu haberleri mi izlemeyi tercih ediyor?

Sessiz Hacı kadehini kimin şerefine kaldırıyor? - Resim : 3

ALDTILAN ERKEK BİR SENE NASIL SESSİZ KALABİLİR?


Erhan Çelik ile ilgili bir diğer merak edilen soru ise 'aldatılma iddası' ile ilgili niçin bir sene bekleyip boşandıktan bir sene sonra konuştuğu...

Gülben Ergen'in "Biz ayrılalı bir yıl oldu..." açıklamasının ardından şimdilerde herkes "Aldatılan erkek bir sene sonra mı açıklama yapar?" diye soruyor...

'Sessiz Hacı' Erhan Çelik'in gazeteci İpek Durkal'ın doğum gününden merak uyandıran ve görmezden gelinen görüntülerini izlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..