Sevenleri genç İrem'e ağlıyor!

Fethiye’de işçileri taşıyan otomobil lastiği patlayınca 3 takla attı. Evlilik hazırlığı yapan 18 yaşındaki İrem Yalçın’ın yaşamını yitirdiği kazada 4 kişi de yaralandı.

Sevenleri genç İrem'e ağlıyor!
Yeni Asır'dan Adem Ülker ve Hüseyin Cankuş'un haberine göre Muğla Fethiye'de otomobilin lastiğinin patlaması sonucu meydana gelen trafik kazasında, evlilik hazırlığı yapan 18 yaşındaki İrem Yalçın hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Fethiye-Antalya karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi.

Süleyman Koyuncu'nun (46) kullandığı 48 F4969 plakalı otomobilin Çırpı mevkiinde lastiği patladı.

Otomobil yoldan çıkarak 3 takla attı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılar İrem Yalçın (18), kardeşi Ümmü Gülsüm Yalçın (17), Seher Koyuncu (14), Nazife Karahan (44) ile sürücü Süleyman Koyuncu'yu (46) Fethiye Devlet Hastanesi ile özel hastanelere kaldırdı.

Ağır yaralı olan İrem Yalçın, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavisi sürüyor.

İŞTEN DÖNÜYORLARDI

Fethiye'nin Yanıklar Mahallesi'ndeki bir balık havuzu tesisinde yevmiyeli olarak çalıştıkları öğrenilen İrem Yalçın ve yaralıların işten çıktıkları ve Yaka Mahallesi'ndeki evlerine dönüşte kazanın meydana geldiği öğrenildi.

İrem Yalçın'ın 10 ay önce nişanlandığı ve yakın tarihte yapılacak düğünle dünya evine girmeye hazırlandığı belirtildi.

İrem Yalçın'ın babası, nişanlısı ve diğer yakınları kazayı duyar duymaz hastaneye koştu.

Hastane kapısında kızının hayatını kaybettiği haberini alan acılı babanın feryatları yürekleri dağladı.