Şeyma Subaşı'ndan şaşırtan açıklamalar

Acun Ilıcalı'yla Kasım ayında yollarını ayıran ve aldığı nafakadan, DJ sevgilisine, kitap yazacağından gezdiği yerlere kadar her konuda çok konuşulan Şeyma'nın son olarak da oyunculuk yapacağı söylentileri ortaya atılmıştı.

Şeyma Subaşı'ndan şaşırtan açıklamalar
Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre Subaşı geçtiğimiz gün sahibi olduğu kafenin önünde muhabirlere birbirinden enteresan açıklamalarda bulundu. Sinema tekliflerine açık olduğunu söyleyen Şeyma Subaşı "Mağdur olan kızı oynamak isterim" yanıtını verdi.

Demet Akalın ile ilgili konuşmak istemeyen Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile ilgili sosyal medyada yayılan bir takım iddialara "Büyük yalan" şeklinde yorum yaparak "Hakkımda çıkan dedikodu ve iftiraları çok sonradan öğreniyorum" şeklinde konuştu.

"Velayet öyle olması gerekiyordu öyle oldu. Melisa'nın İstanbul'da okuması gerekiyor. Ben zaten yurtdışına git-gel yapıyorum. O yüzden Melisa'yı yanıma alamıyorum. Onu çanta gibi yanımda götüremiyorum" diyen Şeyma Subaşı DJ Guido sorulunca ise gizemli bir tavır sergiledi.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ