Sokak düğününde silahlar konuştu!

İzmir Eşrefpaşa'da bir sokak düğününde kadınlar arasında çıkan kavgada silahlar konuştu.

Sokak düğününde silahlar konuştu!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre kadınların eşlerinin de devreye girmesiyle silahların konuştuğu kavgada pompalı tüfeklerle ev ve araçlar kurşunlandı.

Zanlılar aranıyor

Çıkan olaylarda 15 kişi hafif şekilde yaralandı. El ve ayakları ile vücutlarının çeşitli yerlerinden saçmalarla yaralananlar Bozyaka ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay önceki gün Çimentepe Mahallesi 600 Sokak'ta yaşandı. Sokak düğününde kadınlar arasında çıkan sözlü kavganın büyümesi üzerine olay yerine gelen Hasan Ceylan, Osman Ceylan, Özgür Şenkür, Hüseyin Şenkür isimli sabıkalı şahıslar pompalı tüfekler ile 699 sokak ile 698 sokak kesişimindeki boş alana gelerek olayın tarafları olan Salih Tunçlar, Yaşar Tunçlar ve evlerine doğru ateş etti. Ard arda patlayan pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan Fatma Vardal, Fahri Kaya, Ahmet Doymaz, Şükriye Duman, Necla Kaya, Abdullah Karaca, Cemal Akdestan, Yunus Duman, Mehmet Gökçe, İlgi Şengel, Tuğçe Gonca Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Hasibe Vardal, Nuray Kaynak, Tülin Kaynak, Sevgi Kepçe ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis olaya karışan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.