Survivor Nagihan eşinin ihanetiyle sarsıldı!

Nagihan Karadere adada ter dökerken, eşi çapkınlık yaptı. Ancak Karadere, başka bir kadına çıplak fotoğraflarını gönderen eşi Uğur Gökçe'yi affetmedi.

Survivor Nagihan eşinin ihanetiyle sarsıldı!
"Survivor" yarışmacısı Nagihan eşinin ihanetiyle sarsıldı. Nagihan Karadere’nin eşi Uğur Gökçe internette tanıştığı bir kadına çıplak fotoğraflarını yolladı.

Son günlerde çok sık rastlanan aldatılma hikayelerine bir yenisi daha eklendi. Survivor 2016 yarışmacısı Milli Atlet Nagihan Karadere eşinin ihanetiyle sarsıldı.

İddiaya göre Nagihan Karadere’nin eşi Uğur Gökçe internette tanıştığı bir kadına çıplak fotoğraflarını yolladı. 'Nagihan’ın namuslu kocası’ notu ile sosyal medyada paylaşılan fotoğraf büyük ses getirdi.

Adada yarıştığı sırada ihanete uğradığını öğrenen Karadere, boşanma kararı aldı.

NAGİHAN’DAN İLK AÇIKLAMA

Eşinin ihanetini öğrenen Nagihan Karadere çıktığı bir televizyon yayınında gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı.

"Böyle bir şeyi nasıl yaşadım bilmiyorum. Bir şantaj söz konusu. Ondan para sızdıramayınca bana döndüler. 10 bin euro gibi bir para söz konusu. Hukuki işlem başlatıldı. Önümüzdeki günlerde gerekli açıklamayı yapacağım. Henüz herkes kadar çok az bilgi sahibiyim. Konunun detayını önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.

“GÖRÜNTÜLERİ GÖRÜNCE ŞOKA GİRDİM”

Herkes biraz anlayışlı olsun. Haklı haksız gözetmeksin biraz daha sakin olsunlar çünkü bir kızım var. Onun etkilenmesini istemiyorum. Boşanıp boşanmama konusunu şu an konuşmak istemiyorum. Bu konuyu 2 gün önce öğrendim. Sosyal medyadan mesaj geldi. Ellerinde eşimin çıplak fotoğraf ve videosu olduğunu söylediler. Kız Türk, numarası Romanya numarasıydı. Görüntüleri görünce şoka girdim. Eşime söyleyince bir şey diyemedi. Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Eşimden beklemezdim."

SUÇLANAN EŞ: "FOTOĞRAF ÇOK ESKİ"


Bir başka yayına telefonla bağlanan ve ihanetle suçlanan Uğur Gökçe ise fotoğrafların 7- 8 sene öncesine ait olduğunu ifade ederek bir ihanet veya yasak aşkın olmadığının altını çizdi. 

Kendisinden şantajla para istenildiğini söyleyen Gökçe, hukuki işlemleri başlattığını sözlerine ekledi.