Tacizciye 5 yıldızlı lüks otelde gözaltı

Şehit polisin Vietnamlı eşinin 12 yaşındaki kızını taciz eden sapık yakalandı. Turizm kafilesiyle kente geldiği anlaşılan Azeri uyruklu Gürcistan vatandaşı tacizci Kamran Pharmanov lüks otelde gözaltına alındı.

Tacizciye 5 yıldızlı lüks otelde gözaltı
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre Diyarbakır'da teröristlerce şehit edilen trafik polisi Tansu Aydın'ın 12 yaşındaki üvey kızına İzmir'de bir restoranda cinsel tacizde bulunan kişi 5 yıldızlı lüks otelde yakalandı. Asayiş ekiplerinin çalışması sonrası yakalanan Kamran Pharmanov (25) gözaltına alındı.

Azeri uyruklu Gürcistan vatandaşı olan ve İzmir'e tur şirketiyle geldiği belirlenen zanlıyı, Vietnamlı anne Vu Yhuy Tuanvi ve kızı teşhis etti.

Taciz olayı, önceki akşam Alsancak'ta bir restoranın üst katında yaşandı. Vu Yhuy Tuanvi Aydın, önceki evliliğinden dünyaya gelen 2 kızı ve 2 arkadaşıyla birlikte restoranda yemek yerken 12 yaşındaki kızı H.N.T. üst katta bulunan lavaboya çıktı. H.N.T. uzun süre inmeyince annesi kızını merak edip arkasından çıktığında kızının biri tarafından taciz edildiğini fark etti. Tacizci restorandan koşarak kaçtı. Şehit eşi, Kantar Polis Karakolu'na giderek kaçan kişiden şikayetçi oldu.

TURİST GRUBUYLA GELMİŞ

Konak Asayiş Büro ekipleri eşkali belirlenen tacizciyi yakalamak için alarma geçti. Yapılan çalışmada şüpheli şahsın çok az Türkçe konuştuğu, yabancı uyruklu olabileceği ipucundan yola çıkıldı, ayrıca güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Zanlının restorana 30 kişilik bir turist grupla gelen Azerbaycan doğumlu Gürcistan vatandaşı Kamran Pharmanov olduğu tespit edildi. Zanlı polisin operasyonuyla lüks bir otelde yakalandı.