Talihsiz adamı 10 kişi birden dövdü!

İzmir Karabağlar'da bir çocuk babası Vedat Soyukaya (68), yol verme yüzünden çıkan tartışmada,10 kişi tarafından öldüresiye dövüldü.

Talihsiz adamı 10 kişi birden dövdü!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre yüzü tanınmayacak hale gelen ve aldığı darbeler sonrası mide kanaması geçiren Vedat Soyukaya, kendisine saldıranlardan karakolda şikayetçi oldu.

YANINDA EŞİ VARDI

Korkunç olay 12 Nisan Çarşamba günü öğle saatlerinde Karabağlar Basınsitesi Susuzdede Parkı yakınında yaşandı. İşçi emeklisi Vedat Soyukaya, trafikte yol verme yüzünden bir kişi ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine araçtan inen kişiler, Soyukaya'ya yanında eşi Aylin Soyukaya olmasına rağmen saldırdı.

TANINMAYACAK HALDE

Çıkan arbedede 10-12 kişi tarafından saldırıya uğrayan otomobil sürücüsü Soyukaya yüzü tanınmayacak hale gelene kadar dövüldü.

Aldığı darbelerde yere düşen Soyukaya'ya ilk müdahale 112 acil ekipleri tarafından yapıldı. Vedat Soyukaya daha sonra hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Soyukaya polise giderek kendisine saldıranlardan şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.