TSK Irak'ın kuzeyine hava harekatı yaptı

TSK Irak'ın kuzeyi Avşin-Baysan ve Hakurk'a hava harekatı yaptı. Harekatta silah mevzii, barınak ve mühimmat depoları yok edildi. Van'a yapılan hava operasyonunda ise 2 terörist öldürüldü.

TSK Irak'ın kuzeyine hava harekatı yaptı
Vatan'da yer alan habere göre Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede Kuzey Irak'taki Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerinde bulunan PKK hedeflerine ve Van Gürpınar Faraşin Yaylası bölgesinde tespit edilen teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendi. 

Kuzey Irak'taki PKK'ya ait  silah mevzii, barınak ve silah/mühimmat depoları imha edilirken  Van Gürpınar Faraşin Yaylası bölgesinde 2 silahlı terörist etkisiz hale getirildi.

KUZEY IRAK'TAKİ PKK HEDEFLERİ VURULDU

Kuzey Irak'taki Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekatı düzenlendi.  Bölgede saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü mensupları tarafından kullanılan silah mevzii, barınak ve silah/mühimmat depoları imha edildi.

FARAŞİN YAYLASI'NDA 2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Van Gürpınar Faraşin Yaylası bölgesinde devam eden hava destekli operasyon kapsamında birliklere silahlı saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen teröristlere yönelik düzenlenen hava harekatı sonucunda 2 silahlı terörist etkisiz hale getirildi.