Ünlü yıldızların güzellik sırları!...

Hollywood’un en güzel kadın ve erkekleri güzellikleri için ilginç yöntemlere başvuruyor. Kimi koyun plasentası sürerken, kimi de sıvı altından yapılan maskeyi tercih ediyor.

Ünlü yıldızların güzellik sırları!...
Akşam'ın haberine göre dünyanın en ünlü yıldızları güzellik sırlarıyla herkesi şaşırtıyor. Kişinin kendi kanının küçük iğneler yardımıyla derinin altına enjekte edilmesi olarak bilinen "vampir maskesi" yöntemi Kim Kardashian tarafından uzun zamandır kullanılıyor.

One Direction grubundan Harry Styles ise bin 300 liralık koyun plasentası kremiyle yüzüne bakım yapıyor. Mila Kunis gerçek elmas ve pırlantalarla yapılan 16 bin TL'lik cilt masajını tercih ederken ilerleyen yaşına rağmen güzelliğini kaybetmeyen oyuncu Gwyneth Paltrow da radyo dalgalarıyla yapılan ve ütüleme yöntemiyle genç kalıyor.

Yüz için bülbül dışkısı

52 yaşındaki Tom Cruise, Kyushu Adası’nda yaşayan bülbüllerden toplanan dışkıların pirinç kepeği ve suyla karıştırılmasıyla hazırlanan bir krem kullanıyor. Oyuncunun yakın dostları David ve Victoria Beckham da 700 liralık bu kremle genç kalıyor. 
Konular Kadın / Bakım