İzmir Urla'da iğrenç tecavüz!..

Urla'da 46 suçtan poliste kaydı bulunan genç 14 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisine alkol ve esrar içirdikten sonra ırzına geçti...

Urla'da iğrenç tecavüz!..

Arda arda iki öğretmenin öğrencilerine cinsel tacizde bulunmaktan gözaltına alındığı Urla'da yeni bir cinsel taciz vakası gerçekleşti. Urla EGİAD İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi S.Ç.'yi (14) evinde alıkoyup esrar ve alkol içirdikten sonra cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen 46 suçtan poliste kaydı bulunan suç makinesi M.Y.(22), Urla polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Ailenin başvurusu sonrası harekete geçilirken genç kızın psikolojisinin bu olay nedeniyle bozulduğu yönünde rapor da hazırlandı. Aynı evde bulunan ve M.Y'nin arkadaşı olan 17 yaşındaki S.E. de genç kıza esrar temin etmek suçundan gözaltına alındı. Zanlılar, ifadeleri tamamlanınca bugün hakim karşısına çıkacak.

Urla'da bir annenin başvurusu sonrası araştırma yapan polis, yine bir cinsel taciz olayını daha ortaya çıkardı. Korkudan annesine bile başından geçenleri anlatamayan Urla EGİAD İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi yaşadıklarını Urla polisine anlattı. Genç kızın ifadesinin ardından harekete geçen polis ekipleri, suç makinesi M.Y'yi ilçede motorsikletle gezerken yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan M.Y. sorgulanmak üzere emniyete getirilirken, evde ilişkiye girdikleri sırada genç kıza esrar getirip içirttiği iddia edilen 17 yaşındaki S.E. de yakalanarak gözaltına alındı.

Polise olanları anlattı

Doktor raporu alındıktan sonra sorgulanmak üzere Urla Asayiş Bürosu'na getirilen zanlı M.Y, "Kız arkadaşım" dediği genç kızla birlikte içki içtiklerini anlattı. Genç kıza bir evde alkol aldıktan sonra esrar içirdiği öne sürülen sabıkalı M.Y'nin 14 yaşındaki genç kızla cinsel ilişkiye girdiği de ortaya çıktı.

M.Y. genç kıza zorla bir şey yaptırmadığını ve ilişkinin genç kızın kendi isteğiyle gerçekleştiği savunmasında bulunduğu öğrenildi. Diğer zanlı S.E. de esrar temin ettiği suçlamasını kabul etmedi. Genç kızın alınan raporunda kızlık zarının bozulduğu ve aynı zamanda yaşadıkları nedeniyle psikolojisinin de bozulduğu belirtildi.

FATİH ŞENDİL / YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ